Affiliate program FortunaAffiliates.com – sázková kancelář

Dnes si představíme affiliate program sázkové kanceláře Fortuna. Díky úpravám zákonů se stalo toto podnikání v průběhu minulého roku velice obtížné, protože jen málo sázkových kanceláří u nás má svůj affil. Fortuna tuto smutnou bilanci rapidně vylepšila a přináší nám velice dobře připravený partnerský program na kterém můžete vydělat.

Profil

Nenechte se zmást .com doménou, Fortuna má kompletně české rozhraní a pro výplatu nemusíte být plátcem DPH (fakturovat budete české pobočce).

Druhy spolupráce a provize

  • Provize za registrovaného hráče: 200Kč +10% z čistého příjmu, cookies 30 dní
Registrovaný hráč musí vložit na svůj účet minimálně 200Kč.
Minimální výplata 50Eur.

Bonusy

Provozovatel uvádí, že pro některá období připravuje speciální zvýšení provizí až na 500Kč, nebo věcné ceny pro úspěšné affiliate partnery.
Výhody
  • jediná licencovaná sázková kancelář v ČR s vlastním affiliate programem
  • kvalitní reklamní materiály
  • nemusíte být plátce DPH
  • vysoká provize
  • velké možnosti propagace – kupóny, xml feed, flash, mail, sociální reklama

Nevýhody
  • minimální výplata 50Eur
Alternativy
SazkaTip.cz, Bwin.com
Registrace do programu
Partnerský program využívá specializovaný affiliate systém eGass se kterým jsem se setkal poprvé a musím říct, že je přehledný a strukturově podobný HasOffers. Pro vyplacení není nutné vlastnit ŽL, stačí rodné číslo. Partner má odpovědnost za úhradu veškerých daní a poplatků plynoucích ze získání provize. Subaffiliates zatím nefungují, jejich spuštění je zatím v řešení.
Zkušenosti a závěr 
Aktuálně je  registrovaných cca 300 uživatelů a vyplaceno na provizích přes 150.000 Kč. FortunaAffiliates je mladý affiliate program, ale díky vysoké poptávce věřím, že dojde k jeho velice rychlému rozvoji. Provize jsou nastaveny přátelsky. Velkou výhodou je garantovaný dedikovaný affiliate manager, který je připraven partnerům co nejvíce vyjít vstříc (další marketingové nástroje, xml feedy s kurzy). Podpora systému se zavázala dále rozvíjet reklamní materiály, které už jsou nyní velice kvalitně připraveny a zahrnují snad všechny potřebné oblasti propagace. Přibudou další typy bannerů, např. obsahující sázkový ticket nebo kurzy na live sázky. Také se rozšíří nabídka reklamních materiálů pro facebook a twitter a mnoho dalšího.
Pro plátce DPH je možné využít i další partnerské systémy ifortuna.sk nebo fortunawin.com, které pokrývají všechny státy (mimo Nizozemí, Antilly, USA, Turecko, Itálie, Francie a Polsko). Aktuálně je možné si nechat vyplácet provizi v rámci ČR pouze pomocí bankovního převodu, což ale bohatě postačuje, v rámci fortunawin.com je možné využít i moneybookers peněženku.
Jak se vám líbí tento affiliate program, případně máte nějaké připomínky k jeho nastavení? Budu rád za vaše reakce a komentáře.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. LepšíKurz.cz

    V dnešní době, kdy affil na zahraniční SK jsou zakázány je to pouze jediná možnost.
    Nebo propagujete dále ?

  2. Jan Sochůrek

    Vše česky až na registraci. To zvládne ale každý 😉

  3. Martin Bartůška

    Dobrý den,
    registraci máme také v češtině. Jazyk lze nastavit v pravém horním rohu. 🙂

  4. vaclav

    Díky za tip další web udělám na program od fortuny.

  5. Sazeni.org

    U Fortuny jsem registrován zatím jenom 4 měsíce ale všechno zatím šlape jako má. Hezký konverze to mělo zejména počas hokejových MS. Z dosavadních zkušeností mohu jenom doporučit.

  6. Moneyo

    Funguje stale? Registroval jsem se pred 14 dny a stale se nikdo neozval.

Napsat komentář