Affiliate program – OmegaPůjčka.cz (Rychlá SMS půjčka)

Omega půjčka provozuje vlastní partnerský program, který může působit jako další alternativa k oblíbeným a velmi využívaným mikropůjčkám, kterým se na poli affiliate u nás velmi daří. Dnes si tento program rozebereme a rozhodneme se, zda je pro partnera dostatečně zajímavá Snímek obrazovky 2013-07-26 v 10.13.42 AM Profil Službu OmegaPůjčka.cz provozuje firma OMEGA financial s.r.o. sídlící v Brně. Na první pohled zaujme přehledná grafika, co ale partnery bude zajímat nejvíce jsou reklamní prvky (bannery, iFramy), které jsou zpracovány velmi pěkně. První klient si může půjčit 3000Kč se splatností na 30 dní, další až 5000Kč. Trošku zde chybí zajímavý tahák, které konkurenční firmy v poslední době zavádí a to absence poplatku za půjčku pro nové klienty. Na druhou stranu tuto akci zavedly firmy, které v ČR působí již několik let a mají obrovské pokrytí (pro partnery není lehké získat nového klienta). Omega uvádí, že je možné získat půjčku už do 15 minut od schválení (mají 7 bankovních účtů nejběžnějších bank) a půjčku poskytnou studentům i důchodcům bez dokládání výše příjmu. Druhy spolupráce a provize

  • Provize z prodeje – 330Kč/lead nový klient, 100Kč/lead opakovaný klient
  • Cookies: 30 dní
  • Provize z podpartnera: 10 %
  • Registrační bonus: 100 Kč
  • Minimální výplata:2000 Kč

Bonusový program

  • 1. – 5. schválená půjčka: 330 Kč
  • 6. – 10. schválená půjčka: 360 Kč
  • 11. – 15. schválená půjčka: 400 Kč
  • 16. a další schválená půjčka: 450 Kč

Reklamní prvky

  • odkazové jednotky
  • bannery
  • iFrame

Výhody

  • bonusový program
  • provize
  • iframe
  • krásné reklamní prvky
  • přehledný web
  • provize z opakovaného klienta

Nevýhody

  • vysoká konkurence
  • chybí půjčka bez poplatku pro nové klienty
  • vysoká minimální výplata

Alternativy Ferratum, CreditOn, ViaSms, Perfect Money, Kouzelná půjčka Registrace do programu Affiliate program je postaven na systému PAP Registrace do systému zde Slova affiliate manažera Marka Žáčka  V našem affiliate programu si zakládáme na férové komunikaci a vždy se snažíme vyjít partnerům maximálně vstříc. Poslední nové funkce nevznikaly náhodně, ale dle potřeb našich stávajících partnerů. Pokud nám partneři naznačují, že určité propagační prvky nebo informace v programu jsou pro ně velmi důležité, připravujeme je v co nejkratším možném čase. Provizní program Omega také informuje partnery o důvodech zamítnutí provize. Tedy partneři se nedozví pouze strohou informaci, že provize byla zamítnuta. Naopak vidí důvody a dle důvodů pak mohou zpřesňovat informace na vlastních stránkách. Jsme otevřeni všem druhům propagace, nezakazujeme partnerům propagaci pomocí jejich mailing listů nebo jinými způsoby. Nebráníme se také jakýmkoliv partnerům, ať už mají malý web nebo rozsáhlý propracovaný systém. Velké partnery se snažíme motivovat pomocí spravedlivého systému založeného na bonusech.  Zkušenosti a závěr Díky tomu že provádím aktuálně pokusy ve finančním a půjčkovém sektoru a mám několik lead gen webů, už jsem uvažoval i nad otestováním tohoto provozovatele. Bohužel jsem zatím netestoval a nemám výsledky ohledně konverzního poměru. Pokud máte zkušenosti s Omega půjčkou určitě se podělte v komentářích. Zaujalo mě že se tato služba vyhnula, jako jedna z mála duplikaci provizního programu v affiliate sítích a o svůj provizní program se stará sama. Firma také plní sliby a postupně na svém programu pracuje a doplňuje bannery a na vyžádání nechala zhotovit i iFrame. I když iFrame požaduje vyplnění relativně velkého množství údajů, vypadá přehledně a do lead gen stránek bude určitě pěkně zapadat. Od května 2013 také nastavila mnohem výhodnější provizní ohodnocení pro partnery. Máte zkušenosti s OMEGA půjčkou, nebo plánujete se zapojit do partnerského programu? Podělte se o to s námi v komentářích.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Aleš

    Já s nimi zkušenosti mám – proběhlo cca 40 žádostí o půjčku, z toho 2 schválené (1 byla opakovaná půjčka) a 38 zamítnutých, může to být nekvalitním trafikem, ale nevím…

  2. counter

    ja s týmto affiliate tiež mám menšie skúsenosti a zatiaľ som spokojný

  3. Radek

    Já affil na pár webech testoval, líbí se mi, že je u každé žádosti důvod, proč byla neschválena, mají pěkný iframe i bannery, ale mám u nich méně konverzí. Někdy je schvalování konverze delší než bych čekal, ale ne nijak moc delší než obvykle. Navíc dávají oproti mému affilu i provizi za stálého klienta.

    Chtěl jsem se ještě zeptat, jaká je ta min. výška výplaty? Já jsem to nikde nenašel…

  4. Jirka @ minipujcka.eu

    U Omega půjčky se mi líbí, co jsem v článku nenašel/přehlídl(?) relativně slušná odměna i za již registrované klienty. Jinak affiliate podpora je u tohoto programu vzorná, s tím se musí souhlasit. Třeba ten iframe byl na žádost připraven velmi rychle.
    Schvalovatelnost půjček mám, pravda, o něco horší, asi na moje Omega půjčka mini lead gen weby chodí horší traffic než na jiné 😉

    • admin

      To je pravda, to je docela zasadni informace. Ta opakovana provize je pro registrovane klienty jina nebo stejna?

      • OMEGA Affiliate

        Opakovanou provizí myslíme jakoukoliv provizi, kterou provedl žadatel a má již u nás vytvořený účet. Tato provize je opravdu ve výši 100 Kč.

        Proč tato výše? Je to z důvodu, že tyto klienty oslovujeme sami pomocí SMS, emailů a tudíž na tom můžeme participovat výrazně my sami. Na druhou stranu nám přijde fér, že když nás partneři propagují, dělají nám svým způsobem reklamu, tak by měly být odměňování i za existující klienty.

  5. rychlá půjčka

    Mám webové projekty na předních příčkách vyhledávaču a denně mi specialně na paydayloans typ půjček příjde až 1000 lidí. Bohužel výdělky u Omegy byly nižší, tak jsem brzy vrátil zpět původní dva přední poskytovatele. Na druhou stranu si velmi cením snahy o transparentnost – u každého leadu Vám schválení nebo důvod zamítnutí uvedou. Myslím, že pokud by odstranili registrční poplatek, jak to udělala konkurence, měli by daleko lepší výsledky. Horší výsledky jsem měl snad jen s Vatou a nejhorší s Perfect Money.

  6. Václav

    Pěkná cena za lead, nebál bych se konkurenčního prostředí..

  7. vaclav

    Zkusil bych tento affil jak dlouho trvá proplacení faktury? 30dní?

  8. Igor

    Docela pěkný affil, líbí se mi hlavně ty bannery, myslím že by to mohlo konvertovat docela slušně.

  9. Jann

    Doufám, že tam bude více novinek o tom

  10. Martin

    Ahojte,

    funguje ještě tento affil? Před týdnem (možná dvěma) jsem se registroval a zatím mi nepřišla žádná odpověď. Dnes jsem jim psal na [email protected], ale háže mi to error a email nelze doručit.

    Email jsem našel zde: Omega půjčka partner

    Nebo používají jiný email?

    Díky

  11. Tomáš - Přehled Půjček

    Taky zrovna tenhle produkt nasazuju na web. Je to zatím 24 hodin od doby co jsem se registroval a zatím mi nikdo affil účet neschválil, tak snad se dočkám. Případně zkusím ten nový mail, díky za něj.

Napsat komentář