Affiliate program Vimax-tablety.cz – doplněk stravy na erekci

Dnes si představíme další partnerský program na přírodní doplněk stravy pro zkvalitnění erekce. Jedná se o známý a světově proslulý produkt bez nutnosti lékařského předpisu. Níže jsem pro vás sepsal recenzi affiliate programu.

Logo (3)

Profil

Web působí jako typycký jednoproduktový e-shop. Profiluje se jako informační stránka s mnoha zajímavými informacemi a názory uživatelů. Objednávkový formulář je také jednoduše pojatý a konverze jsou dle slov provozovatele velice zajímavé.

Druhy spolupráce a provize

  • Affiliate provize: 8% (30 dní cookies)
  • bonus za registraci: 100Kč
Výplata od 500Kč
Průměrná objednávka: 3 balení (provize 224Kč)

Reklamní materiály

V partnerském rozhraní jsou připraveny statické i dynamické bannery různých rozměrů

vimax-1.0.gif

Výhody

  • zajímavý produkt
  • vysoké konverze
  • vysoká poptávka po produktu
  • bonus za registraci
Nevýhody
  • absence provizí z podpartnerů
Alternativy

Registrace do programu

Program běží na partnerském systému Affilbox.
Zajímavost
Za posledných 10 let vyzkoušelo Vimax více než 1,000,000 mužů po celém světě.
Zkušenosti a závěr 
Tento affil využívám jako doplněk na svém affilwebu muz.ifarmacie.cz a zatím jej testuju. Myslím že tento provizní program rozhodně stojí za vyzkoušení a otestování konverzí. Tento affiliate program je vhodný pro navštěvované stránky s porno tématikou, erotické povídky, nebo jako doplněk affiliate na sexshop.
Vyzkoušíte tento provizní systém? Na jaký typ stránek je dle vás vhodný tento doplněk stravy na zkvalitnění erekce?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Zdeněk

    Vimax.com nabízí affiliate s 50%! provizí pro partnery, výplata na Paypal bez problémů. Ovšem není zde prodej do ČR, na ale Slovensko ano. Kromě klasického balení je v affiliate programu i produkt TRIAL, zde obdržíte provizi 30-40 dolarů za každého zákazníka, který si objedná balení zdarma na 15 dnů.

    Produkt TRIAL platí i pro ČR, tak proč prodávat placené produkt za 2800Kč v české affilu s provizí pouhých 224 Kč, když můžete prodávat balení zdarma v originálním affilu za provizi 600-800 Kč 😉 ???

    • Chodelka Peter

      Dobrý deň, pán Zdeněk,

      ďakujem za váš komentár. S affiliate programom vimax.com mám veľké skúsenosti, pretože pred tým ako sme spustili online obchod sme mali web napojený práve na tento affiliate. A možem vám povedať, že zisky z affiliate boli skutočne nízke – POZOR, nerátam obdobie, kedy sa Vimax u nás nepredával, vtedy si raz za čas niekto cez náš affil produkt objednal aj z USA. Češi aj Slováci sú stále veľmi nedoverčiví, čo sa týka objednávania produktov zo zahraničia a preto vždy uprednostia tuzemský e-shop pred tým zahraničným. Momentálne sa Vimax predáva v Čechách aj na Slovensku a preto si myslím, že sa vám affiliate výrobcu neoplatí. A to nehovorím o tom, že výrobca do Čiech Vimax ani neposiela 🙂 Ale tak je to skor moja skúsenosť, možno máte inú 🙂

  2. Jimmy Hayek

    U produktu tohoto typu bych teda očekával provizi min. 10 %. Třeba takový Clavin mívá často TV reklamy (na Vimax jsem neviděl), má na Seznamu dvojnásobnou hledanost než Vimax a u Vivantisu za něj dostanete 10% provizi. Každopádně za zkoušku to stojí, možná má Vimax lepší konverze 🙂

    • Chodelka Peter

      Dobrý deň, s províziou s vami súhlasím – najprv bola nastavená na 10%, nakoniec sme ju znížili na 8%. Bolo to iba z jediného dovodu – stávame sa plátcami DPH a pretože cenu výrobku už zvyšovať nebudeme o dosť sa nám zníži marža. Stále tie provízie vychádzajú zaujímavejšie ako provízie z pár iných e-shopov, ktoré sme porovnávali. Veríme, že dáte affiliate programu šancu 🙂

  3. Tomas

    po par dnoch testovania musim povedat, ze tento produkt ludia naozaj kupuju a uz vidim prve konverzie.

  4. Pavel

    Ja som tento affil program nasadil len prednedávnom, tak som zvedavý ako zafunguje. (no musím ešte zapracovať na návštevnosti webu)

Napsat komentář