Affiliate program – WebSupport.cz (hosting, servery, registrace domén)

Dnes si představíme partnerský program na nový český hosting WebSupport, který jde trošku jiným směrem. I když je nový má již více než 10ti leté zkušenosti s provozem hostingu. Jak je to možné a pro koho je tento partnerský program jako stvořený se dozvíte v této recenzi.

Snímek obrazovky 2013-08-07 v 10.43.16 AM

Profil

Pokud navštívíte web služby WebSupport, tak si všimnete hodně netradiční artové grafiky. Zajímavý článek o tom jak vůbec tento netradičný design vznikal naleznete na blogu webhostingu. Mě osobně se tento styl velmi líbí, ale nejsem si jistý zda je příliš vhodný pro webové stránky hostingové firmy. Samotná firma funguje již od roku 2002 a před 2 lety se stal slovenskou jedničkou a také se odvážila vstoupit na český trh. WebSupport se chlubí skvělou podporou, řešením na míru (pomocí šoupátek si každý zákazník může nadefinovat parametry dle svých požadavků), 100% garance vrácení peněz a 7 dní zkušební doba zdarma. Mimo jiné nabízí také různé další benefity pro své zákazníky.

Druhy spolupráce a provize

  • Custom hosting, unlimited hosting a multihosting– provize 20% 
  • Virtuální servery – provize 15%
  • Prodloužení služby – provize 7%
  • Cookies: 60 dní
  • Minimální výplata:50 €

V plánu je bonusový motivační program pro úspěšné partnery.

Provize se počítá z ceny služby bez DPH. Aktuálně má partnerský program 495 partnerů. Průměrná hodnota objednávky je 580,-.

Reklamní prvky

  • odkazové jednotky
  • bannery

Multihosting od WebSupport.cz

Výhody

  • provize
  • reklamní prvky
  • prozákaznický přístup
  • dlouholeté zkušenosti

Nevýhody

  • vysoká konkurence

Alternativy

Wedos, Webshare, coolhousing, onebit, web4u, …

Registrace do programu

Affiliate program je postaven na systému PAP

Registrace do systému zde

Slova affiliate manažera Pavla Horalíka

Firma WebSupport si vybudovala své silné postavení na slovenském trhu především díky elitní podpoře poskytované svým zákazníků a také skvělými službami. Ve stejném stylu  se chystáme zapůsobit také na české klienty. Aktuálně proto řešíme úplně novou IT architekturu, která se začne zavádět v září. Očekáváme tak výrazné zrychlení a stabilizování všech služeb, které měly díky našemu rychlému růsta někdy problém.

Náš affiliate program je v čechách na začátku, stejně jako naše působení na zdejším trhu. Je to proto velká výzva pokusit se vyrůst a využít k tomu partnery, kteří nám pomůžou nabídnout naše služby českým klientům. Je důležité zmínit, že chystáme  několik výrazných změn. Především chceme v dohledné době uvést bonusový program pro ty nejlepší affiliate partnery a nabídnout nové reklamní prvky ve stejném grafickém stylu jako je náš web.

Jsme zvyklí plnit potřeby našich klientů. Proto budu rád, pokud se i vy v případě nějakých nejasností nebo návrhů na zlepšení ozvete na můj email: [email protected]. Budu moc vděčný za jakoukoliv reakci.

Díky a těším se na spolupráci!

Zkušenosti a závěr

WebSupport.cz provozuje česká firma, nemusíte se tedy obávat nutnosti plátcovství DPH. Partnerský program je nastaven přehledně a správně. PAP je dokonce kompletně počeštěný a customizovaný, což se jen tak nevidí. Škoda že chybí motivační program pro úspěšné partnery a provize z podparnerů. Partnerský program je vhodný pro oborové IT magazíny, blogy o podnikání na interenetu nebo tvorbě webových stránek. Společnost WebSupport působí na českém, slovenském maďarském a rakouském trhu a nabízí také anglické mutace svých stránek. Pokud má partner širší portfolio a záběr je vhodným adeptem pro testování partnerského programu firmy WebSupport.

Jak se vám líbí služby webhostingové firmy WebSupport a co říkáte na jejich netradiční grafiku?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Dusi

    Jsem zákazníkem slovenské “matky” firmy a potvrzuji skvělý support. Ovšem design stránek se mi nelíbí. Protože ho však vidím jen několikrát za měsíc při objednávce nových služeb, tak mi nevadí. Jsou firmy, co mají hezký stránky, ale horší služby.

  2. Milan Liška

    V ČR to budete mít hodně těžké, tady momentálně vládne WEDOS. Za málo peněz je u nich hodně muziky. A mají provize 50% z webhostingu a 25% ze serverů! Ale každá konkurence dobrá 😀

  3. Tomas

    POZOR NA WEBSUPPORT.CZ a .CZ
    Teď mi přišel do emailu od nich mail že ruší organizační složku v ČR a dokonce měli tu drzost změnit fakturační adresu i na starých už zaplacených fakturách. Takže pokud živnostník užije jakýchkoliv služeb automaticky se stává PLÁTCEM DPH nebo minimálně registrovanou osobou…

Napsat komentář