EmailAcademy.cz affiliate program

Dnes jsem se rozhodl vám představit a trošku okomentovat na české poměry zajímavý koncept Davida Kirše, která stojí za projektem SmartEmailing.cz.

Obecně

EmailAcademy.cz funguje na velice populárním formátu a principu zejména v zahraničí, u nás se příliš mnoho lidí do podobně raženého Vlogu nepouští, jelikož je to časově relativně dost náročné a výdělek je nejistý. Každopádně u Davida to chápu snaží se podpořit svou značku a službu specializující se na email marketing a automatizované posílání emailů. Tento video kurz je zdarma pro každého a rozhodně mu dejte šanci, pokud chcete vyzkoušet nove marketingové možnosti.

V kostce

Video kurz EmailAcademy (jedná se o 2. kolo) má velice zajímavý a líbivý formát z kterého jsou vidět obrovské zkušenosti komunikace s lidmy a jejich nepřímé ovlivňování, ale také zkušenosti z oblasti e-mail marketingu, které v ČR má minimum lidí. Aktuálně jsou k dispozici 2 videa u kterých jsem si všiml že se skládají ze 3 částí:

  1. Obecné pravdy a motivační formule
  2. Skrytá reklama (velice chytře) na placený kurz email academy a službu smart emailing
  3. Užitečné informace pro IT podnikatele a markeťáky

Je jasné že David to nedělá ze záměrem pouze obohatit lidi cennými informacemi, které získál léty praxe a chce něco zpátky. Ale dělá to dobrou a nenásilnou formou, která zaujme nejen běžné uživatele internetu, ale i profesionály, kteří se mohou dozvědět opravdu hodnotné informace. Osobně vím že mám v e-mail marketingu velké rezervy a díky dvěma dílům, které David publikoval jsem si konečně ujasnil ty nejdůležitější prvky e-mail marketingu, sám jsem do teď posílal opravdu jen ten SPAM i když jsem byl přesvědčen o opaku. V prezentacích mi chybí pouze nějaká reálná čísla z provozu (o kolik se zvedly obraty lidem, kteří absolvovali email academy placený kurz,…).

ea2-v2final-200.gif

Affiliate program

A teď konečně k tomu hlavnímu proč o tom vůbec píšu EmailAcademy má svůj vlastní affiliate program běžící na affilboxu od Mária. Provize z doporučeného účastníka, který se zůčastní placeného kurzu EmailAcademy je 40%. Cena kurzu 5750Kč, provize za lead je tedy 2300Kč. Všimněte si že na stránkách EmailAcademy žádná cena není aby si David účastníky, kteří aktuálně zdarma sledují zajímavá videa, postupně pěkně zpracoval a připravil pro prodej, přesně tak jak o tom informuje ve svém video kurzu.

Určení

Tento kurz je určen relativně dost široké uživatelské základně – marketingoví profíci, provozovatelé jakýchkoliv webových stránek(e-shopů, magazínů, firemních webů), ale i běžným uživatelům, kteří teprve podnikat na internetu začínají. Když si pročtete komentáře pod kurzem zjistíte že rozsah lidí, kteří se do kurzu zdarma zatím přihlásili je opravdu velice široký.

Další ceny pro nejlepší affiliate partnery

Udílení v online přenosu dne 10.4.2012.

Ceny jsou od firmy Apple. Jsou nimi například MacBook Pro, MacBook Air, iPhone. Dále je to večeře v Praze pro nejlepší affiliate partnery a výlet do Paříže pro partnera, který doporučí program nejvíce lidem. Další info viz PDF.

Reklamní materiály

V partnerském programu jsou připraveny kvalitní reklamní materiály viz níže. Registrace zde.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Honza

    Díky za shrnutí, myslel jsem, že jeho hlavní odměnou je registrace a poskytnutí e-mail kontaktu.
    Nedávno jsem zakoupil databázi kontaktů, tak je aspoň budu moci využít. (narážka na tebe) 🙂

  2. Jakub Čižmař

    David jako jediný v celé ČR dělá affiliate na světové úrovni, kvalita jeho kampaní roste skokovým tempem. A to jak pro zákazníky, tak pro partnery…

    Sám jsem partnerem už od prvního kola EmailAcademy a mohu říci jen jedno:

    Tak fantasticky připravené produktové kampaně se jen tak nevidí 🙂

  3. Luky

    Affil vypadá lákavě. Koukal jsem na úvodní video, jsou tam moc zajímavý názory. Ale přiznám se, že to video na mě bylo dost zdlouhavý, takže jsem ho v půlce vypnul a tak se vlastně vůbec nedozvěděl o co jde…

  4. Peter

    Zúčastnil som sa na akadémii v Brne a až tam som pochopil silu emailmarketingu aj pri predaji mojich grilov. Môžem len doporučiť…

Napsat komentář