Katalog českých partnerských programů

Dnes bych vám tu rád představil miniprojektík na kterém jsem pracoval od víkendu. Jedná se o přehledný katalog affiliate programů a programů umožňující přeposílání objednávek a dropshipping.

Na webtrhu i zde na affilblogu je seznam dropshipping programů stal velice populárním tématem. Celkově ale ztrácí na přehlednosti a aktuálnosti. Proto jsem zvolil řešení na subdoméně formou jednotlivých příspěvků: katalog.affilblog.cz. Jednotlivé zápisy mají dle mě ty nejpodstatnější informace a to Název, Kategorie, Provize a odkaz na registraci, také je rozlišeno zda partnerský program nabízí affiliate, nebo přeposílání objednávek (případně dropshipping).

Každý může navíc vkládat zápisy sám, v případě:

  1. chce propagovat vlastní affiliate program
  2. chce vložit do katalogu nový affiliate program se svým affil kódem
  3. chce vložit chybějící affiliat program se svým affiliate kódem
Pozor zde to myslím naprosto vážně pokud vložíte jakýkoliv nová affiliate program můžete si do něj vložit svůj affilaite kód a získávat nové podpartnery!
Každý zápis partnerského programu obsahuje pouze podstatné informace pro rychlou orientaci informace jako výplatní minimum nebo platnost cookies jsou dle mě naprosto bezpředmětné informace. Pěkný článek o tom jak se přeceňuje cookies napsal Mário na blogu.

Tímto bych chtěl každého návštěvníka požádat aby se podíval do alespoň jedné kategorie v katalogu a vložil jakýkoliv fungující partnerský program. V případě že se vám nechce vkládat prosím upozorněte mě alespoň o chybějícím programu v komentáři. Dále bych vás chtěl požádat abyste ohodnotili několik partnerských programů pomocí hvězdiček tak jak se vám zamlouvají. Cílem je vytvořit hodnotný zdroj informací pro každého s možností si vybrat zajímavý konvertující partnerský program.

PS: Je to první projekt spuštěný v Coworking Olomouc:)

Budu rád za vaše komentáře a připomínky.

Aktuální stav: 125 zápisů v katalogu z toho 20 příspěvků je uživatelských, díky!

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Holina

    Výborně, ta motivace pomocí vlastního ID kódu je moc pěkný tah :-), určitě využiju

    • admin

      Ano budu rád když využiješ. Zatím uživatelské zápisy přibývají dobrým tempem, je to i pro mě velice přínosný zdroj informací jelikož jsem o spoustě vložených affilů vůbec nevěděl. Takže velice děkuji za vaše příspevky, odměnou vám bude reflink v zápisu. Díky!

  2. Curious

    Zdravíčko,
    ten nápad je dobrej. Už nějakou dobu tu je a bude 1affliate.cz a mě teď budou jedni kucí šikovní z Olomouce dělat directory web na míru,takže ten skript asi použiji i na affiliatekatalog.cz a další directory domény,které mi leží ladem.
    Každopádně chválím realizaci a možnost přidání vlastního linku 🙂

  3. admin

    Jasně že tu je 1affiliate ale tento katalog vznikl nejprve za účelem tvorby katalogu přeposílání objednávek (což na 1affiliate není) a až poté jsem tam doplnil i standardní affily. Jinak jsem už z katalogového bizu uplně vystoupil, ale tady by to dává pořád smysl.

Napsat komentář