Motivační formule

Nejsem příliš zastáncem kouzelných motivačních formulí, přednášek a konferencí na které přijdete vyslechnete moudra z zázračně zbohatnete, ale o tento seznam 6. nejdůležitejších věcí podle Arnolda Schwarzeneggera se musím podělit. Díky Chatesovi za link.

Ve zkratce:

  1. Věr sám v sebe
  2. Porušuj pravidla – ne zákon:)
  3. Nebojte se selhání
  4. Ignorujte pochybovače
  5. Dejte do toho vše
  6. Dávejte na zpět
Tohle se dá aplikovat na cokoliv (podnikání, sport,…).
Zajímalo by mě s kterým z těchto pravidel máte problém. Ja jsem zvýraznil 2 pravidla s kterými mám největší problém. Docela často nevědomky se přistihuji že chodím raději v zajetých kolejí, které jsou ověřené než abych zkoušel nové obchodní modely a selhání se bojím i když mám finanční rezenrvu a nikdo na mě netlačí (jsem svým pánem). Co vy? Budu rád za vaše komentáře.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Krokodýl Dundé

    Tohle je ultrageniální.

  2. Jimmy Hayek

    Super. Škoda akorát, že vždycky tyhle skvělý motivační formule zapomenu 😀 Ale aspoň na pracovním notebooku mám jako wallpaper nápis, kterej vidím každej den: Dělej to co tě baví a peníze přijdou sami. A když nepříjdou, budeš aspoň dělat to co tě baví 🙂

  3. Honza

    Tak u mě asi 5. Dejte do toho vše. Dělám tisíc věcí najednou a nic pořádně. Pro mě je to způsob, jak si zajistit diverzifikaci, něco se nepovede, je to jen jedna věc z tisíce.
    Můj učitel na tělák na základce měl na nástěnce mimo jiné toto: “Chceš-li něco velmi silně a trvale se o to snažíš, musíš vždy dosáhnout úspěchu.” To jsou klidně body 1,3,4 a 5 dohromady.

  4. Online hry

    Taková drobná připomínka ke všem těm motivačním formulím obecně. Hezky se to čte, spousta lidí to odkýve, dokonce to pár dní zkouší a pak stejně většinou skončí ve svých vyjetých kolejích.

    Každý má cestu k úspěchu jinou, protože pro každého znamená úspěch něco jiného. Takže lepší je najděte si svojí cestu, buď jí zkoušejte po kouskách a postupně upravujte, nebo si jí nalajnujte dopředu po dlouhém přemýšlení, hlavní je abyste byli spokojení sami se sebou a žili bohatý život vůči sobě a vůči svému okolí. A potom můžete ostatním radit svoje pravidla 😉

Napsat komentář