Pozvánka na 5. ročník jediné konference o affiliate marketingu v ČR

V květnu nás čeká již 5. ročník oblíbené AffiliateKonference.cz. Tentokrát bude affilblog mediálním partnerem a musím říct, že to bude opravdová pecka. Čeká nás nová lokace, noví přednášející, opět skvělý catering a after párty. Tento ročník bude ve znamení PERFORMACE IS OUR DNA!!! Máte se na co těšit.

Obecné info

Affiliate konference se uskuteční 15. května 2014 v Kinu Atlas na adrese Sokolovská 371/1, Praha 8; počet míst je omezen na 150.

Cena

Partneři přihlášení v síti Commission Junction do 28. 2. 2014 mají nárok na snížený poplatek ve výši 1.452 Kč s DPH 21 % (1.200 Kč bez DPH) nebo 52 € (s DPH) pro zahraniční účastníky.

Ostatní účastníci hradí poplatek ve výši 2.904 Kč s DPH 21 % (2.400 Kč bez DPH) nebo 104 € (s DPH) pro zahraniční účastníky.

Cena vstupenky zahrnuje neomezený přístup na přednášky, catering (mimochodem vždy výborný) a občerstvení v průběhu celého dne.

Harmonogram přednášek

  • Vladan Hejnic, Jak využít e-mailingovou databázi a zvýšit příjem z affiliate
  • Ladislav Trpák, Radost bude!!
  • Jan Kvasnička, Jak dopadlo uživatelské testování eshopu pilulka.cz
  • Tomáš Jagoda, Jak vypadá úspěšný Affiliate projekt
  • Petr Baloun, Jak nastavit affiliate program od začátku na maximum
  • Pavel Ungr, Jak vypadá stránka, kterou uživatelé a vyhledávače milují
  • Petr Staněk, Affiliate program v telco segmentu
  • Petra Větrovská, Jak zvýšit výkon PPC kampaní
  • Jan Tichý, Google Analytics, pokročilé funkce

Celý program zde

Z programu je patrné, že je zacílen jak na partnery (odborné přednášky o konverzním poměru, PPC nebo analytice), tak na provozovatele kampaní a snaží se uspokojit v rámci jedné akce obě strany rovnoměrně.

Hodně zajímavé bude sledovat přípomínky UX experta Jana Kvasničky, který se zaměří na web nového inzerenta Pilulka.cz Bude prezentovat doporučení změn, které povedou k většímu konverzního poměru. Inzerent se zavázal změny implementovat a zveřejnit čísla jak se změna webu projevila na konverzích.

Přihlášení na konferenci

Neváhejte se registrovat, velmi zajímaví přednášející jsou zárukou velmi kvalitních informací.  Přihláška na konferenci zde

Tip na zajímavou tématickou akci o e-mail marketingu

Dva dny před Affiliate konferencí proběhne II. ročníku E-mailing konference, kterou rovněž pořádá společnost VIVNetworks. Aktuálním velkým tématem je Seznam a jeho blokování e-mailů, a pokud chcete znát odpovědi a řešení, bude pro vás konference velmi přínosná.

Závěr

Pokud ještě nemáte lístek, moc neotálejte, protože díky top přednášejícím lístky rychle mizí. Na konferenci samozřejmě budu i já spolu se svými kamarády (špiček v affiliate oboru), takže pokud se s námi chcete seznámit a získat informace, které vám pomohou v růstu, neváhejte za mnou přijít v průběhu konference nebo na after párty, kde bude raut s ochutnávkou vín. Tak na co ještě čekáte?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Tomas

    Frantisku, ja pojedu. Jak pojedete, ze bychom obsadili kupe vlaku.

  2. Mirka

    Nevíš, kolik je volných míst a do kdy se jde přihlásit?

Napsat komentář