Pracovní příležitost: Affiliate manager ve Webnode!

Rád bych Vám představil zajímavou pracovní nabídku od Webnode. Hledají Affiliate manažera, který by měl na starosti kompletní rozvoj strategie Affiliate programu Webnode.com. Těm, kterým je český rybníček už malý, Webnode nabízí zúročení zkušeností v mezinárodním měřítku.

webnode-logo

Myslím, že čtenářům tohoto blogu Webnode snad ani nemusím představovat. Pro ty, kteří se s touto firmou ještě nesetkali, tak Webnode je online služba na tvorbu webů se zaměřením na malé firmy, může se pochlubit 9 miliony zákazníků z celého světa. Je lokalizován do 22 jazyků a pracuje na něm více než 60 lidí ze všech koutů světa.

Nyní chtějí tým rozšířit o člověka, který se postaví do čela jejich Affiliate sekce a který bude zodpovědný za rozvoj strategie Affiliate marketingu. V jeho kompetenci bude kompletní příprava komunikačních kampaní pro získávání nových Affiliate partnerů i podpora stávajících partnerů. Bude mít také možnost rozvíjet VIP partnerství svýznamnými mezinárodními firmami.

A jaké jsou požadavky ze strany Webnode? Zkušenosti s Affiliate marketingem jsou nutností, spolu se schopností domluvit se anglicky. Uvítají člověka, který umí pracovat s analytickými nástroji a jeho koníčkem je vyhodnocování úspěšnosti kampaní, má zkušenosti s aktivním oslovováním nových partnerů.

Pokud hledáte výzvy, je to určitě zajímavá příležitost. Na závěr ještě připojím kontakt, kam se můžete hlásit: [email protected].

Pokud máte jakékoliv dotazy, pište na mail nebo klidně i sem do komentářů, Adrea vám určitě ráda na vše odpoví.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář