Půjdete na 8. affiliate konferenci? (+ soutěž o lístky)

V listopadu proběhne další (již 8.) ročník affiliate konference.  Na poslední affiliate konferenci jsem měl tajného redaktora Ondru Martinka, který sepsal parádní report. Tentokrát nebudu chybět na akci ani já, takže se mimo bohatý program můžete těšit i na mě. Struktura konference bude opět obsahovat přednášky, workshopy a doprovodný program. Máte se na co těšit.

Obecné info

Affiliate konference proběhne 5.11. 2015 na nové centrále společnosti VIVNetworks s.r.o. Sál Františkánského kláštera, Jungmanovo náměstí 753/18, Praha 1. Minule se účastníkům místo velice líbilo, já jsem na něj osobně velice zvědav. Začátek je plánován na 9:30 a posléze nás čeká dávka 9 přednášek a 2 workshopů.

Cena

  • 1674Kč včetně DPH (výrazně nižší cena než minule)

Cena vstupenky zahrnuje neomezený přístup na přednášky, workshopy (počet míst omezen na 25), catering (mimochodem vždy výborný) a občerstvení v průběhu celého dne.

Harmonogram a program přednášek (max 150 lidí, celodenní program)

  • 9:30 – 9:45 – Robert Studený (zahájení konference, VIVnetworks)
  • 9:45 – 10:15 – Tomáš Růžička (responzivita newsletterů,VIVmail)
  • 10:15 – 10:45 – Míša Mužíková (copywriting, 365copytriků)
  • Coffee break
  • 11:00 – 11:45 – Marc Hergenrother (affilák z Německa včetně tlumočníka)
  • 11:45 – 12:45 – Lubomír Jochim (vyhodnocování projektů, Sme.sk)
  • Oběd (Ordr.cz)
  • 13:45 – 14:15 – Vratislav Kopp (optimalizace formulářů)
  • 14:15 – 14:45 – Vladislav Musílek (tipy pro WordPress)
  • Coffee break
  • 15:00 – 15:30 – Michal Hanáček (case study funkčnost affil programu, Pilulka.cz)
  • 15:30 – 16:00 – Jiří Pokorný (PPC na Facebooku, Sun Marketing)

Harmonogram workshopů(max 25 lidí)

  • 9:00 – 9:30 – Magdaléna Vojtová (Jak spustit a provozovat kampaň, VIVnetworks)
  • 16:00 – 16:30 – Tomáš Dekan (nejčastější chyby affiliate partnerů)

Přihlášení na konferenci

Pokud ještě nemáte lupen doporučuju neotálet díky bohatému programu, výrazně nižší ceně a omezené kapacitě byste také jednoduše mohli o tuto affiliate událost letošního roku přijít.

Přihláška na konferenci zde

Závěr

Věřím že se na akci potkám se starými známými, ale i mnoha novými tvářemi a popovídám si s nimi o jejich vývoji a plánech. U mě se toho za poslední rok změnilo opravdu obrovské množství. Dorazíte na affiliate konferenci? Zaujal vás program? Díky za reakce v komentářích.

Soutěž

Affilblog(mediální partner akce) má pro vás připraveny lístky do soutěže konkrétně 1 lístek ZDARMA a 2x kupón na slevu 20%.

Podmínky soutěže: do 25.10.2015 (00:00) mi napište do komentářů na jaká přednáška vám na affil konferenci chybí, kdo by měl vystoupit a proč? Vyberu nejlepší/nejvtipnější/nejunikátnější odpovědi a výhercům zašlu slevový kód na mail.

 

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Kamil Staš

    Chybí mi tu nějaká přednáška ve stylu růstu z malého do střední velikosti. Chápu že tu cestu prošlapalo jen pár lidí a Ti se už o své know how dělit nechtějí, jen by si zvýšili konkurenci na CZ/SK rybníčku. Takže kromě prodejců návodů Jak na to a affiliate managerů to moc v zájmu nikoho není. Ale ten růst může být například na zahraničí trhy. Tím se dostávám k druhému tématu, které by mohlo být, jak se prosadit v cizině s nulovým zázemím.

  2. AFFILO.cz

    Kamile, a pokud uz to nekdo dela, a rika priklady co delat, tak vse konci u lenosti lidi. Kazdy by nejradeji kolace bez prace 😉

    S nulovym zazemim se neprosadis v dnesni dobe ani v cechach, ani v cizine. Konkurence roste na vsech trzich. U nas se naopak muzeme tesit diky Seznamu z diverzifikace rizika neuspechu na Google.

    Ted k soutezi:

    Co mi celkove v obsahu chybi jsou prednasky a pripadovky ceskych affilaku. Vidim tam jen slovaky a nemce, coz je na hlavni oborovou konferenci trosku malo.

    Affil je jen zpusob monetizace a napadu jak jej vyuzit je mnoho. Na trhu jsou lide s recenznimi weby, katalogy produktu, cashbacky, proviznimi eshopy, jednoproduktovymi nabidkami, fb affilaci, ppc affilaci, emailaci, a mnoho dalsiho, jako Franta se svymi jidelnicky, coz je naprosto uzasna strategie, jak pres neco zdarma pretocit lidi automatizovane do neceho placeneho. Tak je smutne, ze na toto se nenajde nikdo, kdo by mel co rici.

  3. Jarda Janíček

    Upřímně je to můj první ročník konference a taky mám jeden první affil web, takže zhodnotit co se mi líbí/nelíbí chybí/nechybí budu moct až po skončení, takže co mi teď vážně chybí je právě ta sleva 20% 😀

  4. Michael

    Co mi chybí je pohled na zahraniční affiliate, např. jaké jsou trendy, co se pomalu, ale jistě rozjíždí a u čeho je předpoklad, že bude následující období stále více gradovat z pohledu poptávky a pod.

  5. Rafej

    Chybí mi případové studie u typických druhů stránek – například u recenzního, katalogového webu, slevových serverů apod. Co funguje a nefunguje u jednotlivých druhů těchto webů, šikovné nástroje, externí služby a další tipy.
    Taky bych uvítala neotřelé nápady jak spojit zajímavou službu s monetizací pomocí affilu. Bohužel kromě jídelníčků jsem na inspirativní a neobvyklé řešení příliš nenarazila a to je opravdu škoda. Dostatečně zajímavý nápad může mít úspěch i v mezinárodním měřítku.

  6. Martin Bětík

    Díky za pozvánku, v programu postrádám přednášku Davida Kristena na téma vyhodnocení affiliate spolupráce z pohledu partnera.
    Před moc děkuji za vstupenku 🙂

Napsat komentář