Wedos noLimit webhosting AKCE – levněji už to nejde!

Dlouho jsem otálel než jsem se rozhodl z přechodem od konkurečního českého hostingu (který je omezený a dražší) k nové hvězdě české hostingové sféry Wedosu. V článku si rozebereme jak je těžké přejít a jak je těžké tento hosting administrovat. Nezapomeneme také na aktuální akci a soutěž!

Profil společnosti

Wedos je projekt lidí kteří provozovali Forpsi a poté ji prodali. Mají mnohaleté zkušenosti a ty využily k nastartování ojedinělého (na naše poměry, v zahraniční až tak ne) projektu, který se snaží snížit náklady na naprosté minimum při zachování vysoké kvality a úrovně poskytovaných služeb.

Zákazík Wedosu

V případě že využíváte VPS a potřebujete hostovat desítky či stovky webových aplikací je pro vás hosting noLimit od Wedosu jako stvořený. Navíc je teď aktuální akce do konce 30.9.2011 tento hosting s 30% slevou, na to jsem uslyšel i já a wedos ihned zakoupil.

sleva: 33%
slevový kód: WTHWEDOS1R (určen pro webtržníky)
platnost kupónu: do 30.9.2011

Objednat noLimit webhosting od Wedos.cz

Akce a benefity kam se jen podíváte

Aby toho nebylo málo wedos vám při této příležitosti nabídne .EU doménu k vašemu účtu zdarma, nutno podotknout že novou doménu je nutné při zřizování hostingu u této společnosti registrovat. Je to nutná podmínka. Pokud vám ale poskytnou doménu zdarma je to paráda (já registroval rauty.eu – díky za tip webfair.cz)

V případě že máte VPS hosting předplacený ještě nějakou dobu a pořád váháte zda přejít WEDOS vás i tak přesvědčí. Stačí v objednávce vyplnit konkureční hosting z kterého přecházíte a platnou fakturu (jako doklad pravosti) na předplacené období. Mě se podařilo svůj stavající zakoupený hosting na rok, prodloužit dokonce o 3 měsíce, a to naprosto zdarma pouze zasláním požadované faktury!

Wedos Webhosting Nolimit

Soutěž

A nyní už jsme opravdu u konce, soutěž je poslední akcí jak z nové registrace u WEDOSu vytřískat co nejvíc. V případě že se do konce měsíce září 2011 zaregistrujete jako nový zákazník, případně jako stávající provedete novou objednávku, budete zařazen do slosování o notebook Fujitsu a auto Octavia více na stránce věnované soutěžím.

Orientace v hostingu

Orientace v administraci hostingu wedosu mi z počátku připadala dost neintuitivní a chaotická. Základ je ale pochopit že nové domény (vaše weby) jsou aliasy a ty se přidávají vždy pod základní doménu (registrovanou při objednávce). Tvorba databází a ftp účtů už je pak naprostá hračka. V případě jakýchkoliv problémů a dotazů má hosting velice dobrou znalostní bázi, takže pro řešení problémů obvykle postačí mrknout sem. Případně kontaktovat podporu, která je z doslechu velice pružná a snaží se pomoct.

Pro dnešek je to vše, zajímají mě vaše názory na tento hosting, zda jej používáte a jak ste s ním spokojeni. Díky za Vaše komentáře!

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Maigi

    Nejedná se o placený PR článek, ale je prošpikován afiil odkazy, takže placený vlastně je =) ..

    Čekal jsem to rozebrání přechodu a administrace avizované v úvodu, ale nakonec jsem se bohužel dočkal jen PR (nezlob se na mě, ale kdybych chtěl někomu doporučit hosting, tak opravdu nemluvím o soutěži o auto). No ale necháme toho, chápu to.. Sám jsem na blog chtěl něco podobného vyplodit kvůli jejich affilu, protože jak jinak s toho něco vytěžit, než blogpostem.

    Teď už ale opravdu k věci. Zrovna totiž provádím totéž. Dosud jsem měl u wedos jen některé domény kvůli ceně, ale až problémy s jiným hostingem mě donutily zakoupit si tam i webhosting. Původně jsem myslel, že budu mít oba, ale nakonec jsem přesouval (stále přesouvám, trvá to už třetí den). Je tam spousta věcí a záludností při přesunu, o kterých by se dalo napsat, ale to už přesahuje komentář, takže až s tím budu hotový, sepíšu to. A taky si tam strčím affil odkazy, jen je líp schovám 😀 tak.

  2. admin

    Diky za vyjadreni. Affil odkazy jsem nasadil na zkousku a take jako info jak je o tento hosting zajem. Prechod administrace jsem nepopisoval podrobneji, ale nastinil jsem hlavne ten princip s cim jsem mel problem.

    Musim rict ze clanek nevznikl na popud affilu ale jako informace pro ty, ktere to nahodou minulo na webtrhu a kteri porad vahaji nad koupi tohoto hostingu. Take jsem tomu z pocatku neveril ze to muze tak dobre fungovat, ale funguje to a proto ten clanek.

    Na tvuj clanek se tesim:)

  3. Pari

    Na Wedos jedu již 3/4 roku a zatím spokojenost. Poměr cena/výkon je na českém trhu nejlepší. Ještě by mohli nabídnout více příplatkových služeb – automatické zálohy (zdarma přístupné), SSH,… ale co je hlavní stabilita a rychlost mi vyhovuje.

  4. Petr

    Dobrý den,
    doufám, že mohu přispět aktuální slevou ve výši 25% a platnost je do konce října.
    Tuto slevu lze nalézt na http://blog.doprofilu.cz

  5. Petr

    Tak akce trvá do konce roku 2012. Tak že neustále sleva 25% na http://blog.doprofilu.cz . Nakupujte tedy ještě levněji

  6. sky high

    zdravim mam tu par slevovych kodu na Vps a webhosting 25% WEDOS, kdo by mel zajem, piste na mail [email protected].

  7. Petr

    Pokud by ještě někdo hledal slevový kupón tak na http://wedosslevovykupon.cz/ máme vždy aktuální kupóny. Aktuálně máme slevu až 55%.

Napsat komentář