21. NetSraz v Olomouci – téma bezpečnost

V pátek 7.9.2012 proběhl již 21. Netsraz, tentokrát bylo tématem bezpečnost informací a dat a prezentace se ujal odborník Radim Trávníček. Jaký byl netsraz a z jakých částí se skládal?

Netsraz je sraz IT podnikatelů a skládá se ze 2 částí, první je vždy nějaká zábavná obvykle sportovně orientovaná akce a druhou je samotný sraz, která se skládá z tématické prezentace a samotného srazu.

Sportovní akce

Návštívili jsme Laser arénu Olomouc, jesli znáte HIMYM a nejoblíbenější sport Barneyho Stinsona tak víte o čem je řeč, pokud ne mrkněte sem. Nakonec jsme poskládali 4 týmy po 3 hráčích a zábava se vydařila na jedničku.

Samotný sraz

Sraz se odehrával ve vynikající hospodě u tržnice s názvem Michalský Výpad. Celkově nás bylo 22 a dojeli jak staří matadoři těchto akcí, tak několik nováčků, takže opět zajímavé popovídání. Prezentace se ujal Radim a zasvětil nás do tématiky bezpečnost informací a dat, kterou hodně lidí opomíjí. Rozhodně zajímavé inforamace, ale mě osobně nejvíc fascinovalo jak si jednotlivé slidy přehazoval bezdrátově pomocí iPhonu:). Jídlo v této restauraci měli perfektní, dal jsem si pravý americký hamburger, většina lidí se mi smála protože byl gigantický a popravdě se jedl hodně komplikovaně, ale byl parádní. V restauraci byl klid, teda až na nás a oproti Plan B, kde jsme byli minule, jsme se bez problémů slyšeli i v pozdních hodinách.

Příště 5.10.2012 na vás čeká další zajímavá přednáška a hlavně tématická akce Motokáry, na které se strašně těším!

Jak hodnotíte Netsraz vy, kteří jste na něm měli tu čest být? Případně dorazíte příště?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Tomáš Poner

    Jako vždy perfektní, těch 250km cesty mi za těch pár hodin s vámi rozhodně stojí 😉

  2. darinka

    škoda, že jsme o tom nevěděli dříve manžela bych tam poslala

Napsat komentář