Affiliate program ViralBrothers – TOP letní konverze

Dnešní recenze nebude klasická, jelikož partnerský program Affil.Trikator.cz kde působím jako affiliate manažer jsem recenzoval již minulý rok. Tato recenze bude ve znamení informace o aktualitách tohoto partnerského programu a hlavně změny hlavního segmentu prodeje.

logo

Historie

Samotný e-shop provedl obrovský kus práce za poslední rok, od mého nástupu jako affiliate manažera. Trikator.cz se redesignoval, vyladil se konverzní poměr a celkově procesy, distribuce a rozesílání. E-shop také bez problémů vydržel nákupní špičku v prosinci a troufám si říct že pracuje se zákazníky možná nejlépe ze všech e-shopů s módou (viz jeho šílené 99% kladné ohodnocení na heuréce).

Změna top segmentu

Před rokem byl hlavní segment prodeje pro affiláky MEME trička (hrnky, podložky pod myš, naušnice) na vrcholu, ale jak to bývá časy se mění a affiláci se musí přizpůsobovat a sledovat aktuální trendy. Nyní přichází většina prodejů z triček s nápisem, americké EKO značky The Mountain a brýlý Wayfarer.

ViralBrothers e-shop

Aktuálním bestesellerem je integrovaný e-shop virálního uskupení ViralBrothers. S Čeňkem a Erikem jsem byl mimochodem na osobní schůzce a jsou velmi v pohodě a v hlavách to mají bysnysově slušně srovnané. Kluci provozují svůj e-shop jako podkategorii na Trikatoru, maji vlastní brandová trička s vtipnými potisky a nápisy. Nově také limitovanou edici podepsaných plakátů. To vše se opravdu skvěle prodává i vzhledem k letní sezóně. Rozhodně doporučuju vyzkoušet a otestovat affiliate od ViralBrothers. Máme připraveny krásné dynamické bannery (další sadu připravujeme stejně jako newsletter).

Affiliate a viralita

Obrovskou silou využit9 affiliate spolupráce napojené na ViralBrothers e-shop je právě viralita. Nevím o žádné podobné akci či možností v ČR s tak velkou virální silou, která by se blížila právě videoklipům ViralBrothers (běžně 2 miliony shlédnutí na youtubu). Díky videoklipům, které můžete sdílet napříč internetem v kombinaci s affiliate linky směřujícími na oficiální e-shop ViralBrothers můžete přijít k opravdu zajímavým provizím.

Komu je kampaň určena?

  • majitelům jakýchkoliv obsahových webů s módní tématikou (blogy, magazíny)
  • majitelům portálů se zábavní tématikou (videa, obrázky, hudba, …)
  • PPC specialistům (sklik, adwords ale také třeba etarget)
  • majitelům e-mailových databázi (ideální cílovka mladí lidé do 27 let)
  • majitelům Facebook stránek (aktivní skupiny s virální a zábavní tématikou) a Twitter účtů

Obrovskou výhodou této kampaně je možnost momenizovat i weby, Facebook stránky a emailové databáze, které konvertují na affilech obvykle hrozně špatně.

Základní údaje:

  • Provize: 15%
  • Cookies: 60 dní
  • Reklamní prvky: odkazy,  bannery, emaily

PS: Našim nejlepším partnerům vyplácíme pouze na této kampani (funguje od půlky května) desetitisíce korun na provizích. Využijte zavčas tento trend a mánii a ukousněte si také kus provizního koláče pro sebe.

Co si myslíte o tomto affilu a jak se vám líbí affil v kombinaci s virálními videoklipy na youtubu? Zapojíte se aktivně do této kampaně?

 

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Trika Viralbrothers

    Pěkné shrnutí, chtěl bych se zeptat, jaký typ propagace funguje pro trička Viralbrothers nejlépe (web, newsletter, Facebook,…) a jestli budou přidávány další motivy triček.

Napsat komentář