Linkmonitor.cz v 2.0 – mnoho funkcí, editace systému

Jelikož se zabývám prodejem odkazů, vyladil jsem systém pro jeho evidenci k mé naprosté spokojenosti. A jelikož jedním z mých předsevzetí pro rok 2011 bylo vytvořit oblíbenou online službu pro komunitu, rád bych se o používání Linkmonitor.cz podělil i s vámi. V dnešním článku se podíváme na to co nového systém ve verzi 2.0 přináší a proč byste jej mohli začít používat…

Obecně o systému

Pokud vůbec nevíte co Linkmonitor umí, přečtěte si můj předchozí článek na affilblogu. Ve zkratce se jedná o systém pro evidenci a sledování ranků vašich webů, také umí sledovat prodeje a upozorňovat na vypršení jejich zakoupení. Mimo jiné umí sledovat vyměněné odkazy a hlavně kontrolovat zda odkaz nebyl odstraněn. Mezi nejzásadnější funkci požaduju jednoduché vytvoření nabídky vašich odkazů pro prodej potenciálních zákazníků.

Linkmonitor v 2.0 novinky

  • ve výpisu prodaných odkazů vidíte jejich vypršení a přibyla nově možnost jejich jednoduchého prodloužení
  • také vyměněné odkazy vám zašlou upozornění pokud někdo odkaz na vás odstranil
  • v nastavení si můžete jednoduše vytvořit veřejný zaheslovaný výpis webů, který využiteje k nabídce zájemcům (můj výpis), tento výpis můžete vyřejně využívat (zvěřejnit na webtrhu, webfairu, blogu, twitteru), nikdo nepozná vaše weby a vyhledávače jej nebudou indexovat
  • naopak vážným zájemcům můžete zaslat váš zaheslovaný výpis webů (řeknou si o něj v nezávazné poptávce přímo v zaheslovaném výpisu)
  • další novinkou je online objednávka a kalkulace odkazů (můj výpis), objednávka přijde jednoduše na váš mail

V případě že se vím systém líbí budu moc rád když o něm něco napíšete, hodíte na svůj twitter nebo facebook. Za systémem stojím já a neplánuju s ním nic nekalého. Rád bych aby plnil svůj účel a sloužil všem komu by se mohl hodit.

Budu také velice rád pokud se stanete fanouškem Linkmonitoru na facebooku, kde budu dávat novinky a budu se ptát jaké nové funkce byste přivítali.

Prosím o svoje potřehy a názory na tuto online službu. Díky za komentáře pod článkem.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Honza@Poker

    Je tu něco podobného? Mně to přijde super, tak proč je tam tak málo účastníků?
    Prodat to nechceš? Nechal bych tě to potom dál vyvíjet. 🙂

  2. admin

    Presne podobna vec tu myslim neni, a urcite ne zdarma. Nejpodobnejsi sluzba je ranky.cz ale ta se zameruje trosku ja jiny segment. Malo ucastniku je zpusobeno tim ze aplikace nema patricnou duveryhodnost, snazim se to zmenit a marketingove to podporit ale jde to pomalu. Cele to prodat urcite nechci.

Napsat komentář