15.Affiliate konference – online stream!

Tak se přeci jen dočkáme affiliate konference. V začátcích korona krize byla bohužel práce na programu a realizaci konference pozastavena.

Přesto se povedlo v krátkém čase domluvit spíkry, aby předali svoje knowhow na již skoro jubilejní 15.Affiliate konferenci. Tentokrát se nesetkáme tradičně v Café Louvre, ale budeme sledovat online stream v úterý 19.5. 2020 od 15:00h z pohodlí domova.

VIVnetworks.com pro vzdělávání affiliate komunity domluvil několik známých osobností ze světa online marketingu. Určitě je na co se těšit.

Mimo Roberta Studeného z VIVnetworks.com, který konferenci zahájí.  Uvede ve své přednášce aktuální data z affiliate sítě za poslední dva měsíce, kdy trápí celý svět korona krize. Hned po něm, vystoupí Filip Podstavec, vývojář a kreativec, se svou přednáškou a několika případovými studiemi ze SEO. Tomáš Krásný, Performance Marketing Manager, představí výhody spolupráce s MallPay.  Potom už přijdou na řadu významní affiliate partneři z Čech a Slovenska.

Michal Vávra (affiliate partner) patří roky ke špičce affiliate marketingu, který naposledy vystupoval na 3. Affiliate konferenci.  Michal má za sebou jako jeden z mála affiliate odborníků několik úspěšných online exitů.  Jeho osobnostní kvality a mimořádné pracovní nasazení ho vyneslo do popředí travel segmentu.

Mery Nagyová (affiliate partner) je už roky součástí velkého affiliate projektu, který má přesah i do dalších zemí v CEE. Jaké propady zaznamenal fashion v době nouze a jak prožívali toto období na Slovensku z pohledu online marketingu?

Tato konference je zaměřena z části edukativně a částí motivačně. Přiblíží práci affiliate partnerů, jak přemýšlí, jak tvoří svoje projekty a jak je roky rozvíjejí.

Kdo provozuje nebo je zodpovědný za zvýšení prodejů v e-shopu, neměla by ho žádná tato konference minout. Je to jedinečná příležitost se seznámit s lidmi, kteří tvoří svoje projekty a pomáhají e-shopům přivádět zákazníky a prodávat jejich zboží. Na rozdíl od jiných způsobů tradiční a již překonané online reklamy, kde se mnohdy nesmyslně utrácí marketingové rozpočty pouze za návštěvnost a roboty.

Pro podporu affiliate marketingu se registrujte zdarma, zde.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář