Affiliate konference – Expanze

Pokud na expanzi myslíte, právě jste začali expandovat a zajímáte se o zkušenosti jiných firem nebo se expanzi již nějakou dobu věnujete, je tato konference pro vás.

Letos na jaře přinášíme 11.5. novou již 19. Affiliate konferenci, která bude tentokrát zaměřena na expanzi a affiliate marketing v roce 2022.

Expanze není pouhým kopírováním úspěchu na vlastním trhu do zahraničí. Každý trh je jiný, partneři jsou tam jiné a affiliate marketing, stejně jako on-line marketing obecně je vývojově někde jinde: Víme, že každá země má vlastní nákupní chování zákazníku, jejich preference, mentalitu, konkurenci, legislativu a další potenciální překážky pro úspěšný rozvoj na novém trhu.

Připravili jsme pro vás setkání, které bude zaměřené na expanzi, přednášky od speakerů, kteří si touto cestou prošli, podněty a zkušenosti od regionálních affiliate manažerů k jednotlivým trhům. Konference se zúčastní společnosti specialisti z Expando, recenzní leadeři Testuj.to, Heureka, a také exkluzivní host, prezident eCommerce Croatia, který za námi na konferenci z Chorvatska přijede, aby se o své zkušenosti také podělil.

Po konferenci během networkingu budete mít prostor osobně se seznámit s našimi speakery, položit na ně vlastní otázky a získat nové zajímavé kontakty.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář