18. Affiliate konference

Další ročník affiliate konference se zaměří na aktuální trendy a vývoj affiliate v Čechách a na Slovensku, na pokročilou atribuci, Google Analytics 4 nebo PR on-line projetků a chybět nebude ani inspirativní příběh jednoho z affiliate partnerů.

Osmnáctý roční Affiliate konference se uskuteční 30. září 2021 od 14:00 v Café Louvre na Národní třídě, kde to pravidelní návštěvníci znají a místo konání se vždy setkávalo s velkými ovacemi. Celkem se počítá s 5 přednáškami doplněnými o networking nad kvalitním cateringem.

Výběr z letošních témat:

• Radoslav Černý – Příběh affiliate partnera: Jak přemýšlím o affiliate marketingu na ecoblog.cz

Radoslav Černý na svém affiliate projektu využívá téměř všech dostupných vertikál od klasického blogu, recenzí, katalogu, kupónů až po placené kampaně. Inspirace pro váš projekt zaručena.

• Jan Tichý – Google Analytics 4 a nastavení událostí a jejich propojení s kampaněmi

Není možné se zlepšovat bez potřebných dat. Jak je ale získat v nových GA4? Na to se podíváme se zkušeným řečníkem Honzou Tichým.

• Martin Faith – Jak vyhodnocovat affiliate portfolio z pohledu inzerenta

Přiklepnutím kovnerze poslednímu affiliate partnerovi cesta nekončí. Je potřeba vyhodnocovat jeho přínos a optimalizovat s ním kampaně. I za tímto účelem vznikl nástroj VIVAttribution, který vám Martin Faith představí.

K dispozici je web konference www.affiliatekonference.cz, kde naleznete detailní program i možnost si zakoupit vstupenku a na tuto největší affiliate událost se dostavit osobně.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář