Affiliate program eKniha.eu – rodí se u nás clickbank?

eKniha.eu je poměrně nový projekt Michala Kubíčka, který se snaží rozvířit vody zatuchlého a zkostnatělého českého internetového prostředí. Jedná se o portál nabízející online prodej e-knih. Dnes si povíme něco o affiliate programu, který je na tento systém napojen.

EKNIHA

Profil

V zahraničí patří portály zabývající se online prodejen PDF knih k velice populárním a affiliate programy na ně napojené jsou jedny z nejvýnosnějších vůbec (clickbank). U nás zatím nebylo dostatek vhodných online publikací, které by trh zaplnily. Projekt eKniha sází na postupný vývoj a jednoduchý layout a nákupní proces. Zatím v katalogu naleznete pouze dvě publikace. Platba probíhá pomocí Paypalu nebo bankovním převodem. Knihu dostanete po platbě obratem na váš mail.

Druhy spolupráce a provize

  • Affiliate Provize: 10%
  • Cookies: 60 dní
  • Minimální výplata: neomezené
  • Provize z podpartnera: 5%

Výhody

  • zajímavý online trh knih
  • provize z podpartnerů

Nevýhody

  • malá nabídka titulů
  • absence bannerů

Alternativy

Žádné
Zajímavost
Aktuálně bude patřit k největším bestsellerům rozhodně kniha Michala Kubíčka – 50 způsobů, jak získat zpětný odkaz. Tuto knihu můžete v časově omezené akci získat zdarma viz tento blog, nebo jako majitel placeného tarifu Linkmonitor získat slevu 25%. Knihy jsou také jako součást cen pro nejlepší partnery provizního programu affiliate.Seoskola.cz.

Registrace do programu

Affiliate program využívá vlastní přizpůsobené řešení. Partnerské rozhraní je jednoduché a nabízí všechny potřebné informace na jednom místě. Registrace zde

Zkušenosti a závěr 

V první řadě musím říct že podobný nápad, už jsem měl před dvěma lety a určitě jsem nebyl první koho to napadlo. Clickbank u nás chybí a moc, bohužel je ale zatím málo autorů a info podnikatelů, kteří by tvořili obsah. Zatím působí affiliate program eKniha.eu jako pěkný doplněk IT blogů a magazínů.

Jak se vám tento partnerský program Michala Kubíčka zamlouvá a budete jej využívat?

 

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. TonyK

    Uz jsem se tesil, ze se konecne objevila monetizovat jednu moji domenu, kterou si na podobnou prilezitost delsi dobu susim. Ale opet nic. Se dvema knizkami v nabidce se jedna spis nez o affil o poradne self promo.

  2. Krokodýl Dundé

    Myšlenka dobrá
    Knížek málo
    Přivítal bych tuctovější témata
    10 % není zrovna moc (clickbank až 70 %)

  3. Lukas

    Až bude více knížek tak to bude zajímavé 🙂

  4. Josef

    Dobrý začátek. Až budou 50% provize, jako na clickbank, bude to zajímavé. Až tehdy (+ po rozšíření nabídky) se z toho stane magnet pro lidi, co se affiliate živí. Držím palce.

  5. Martin Navrátil

    program kde po mě chtěj rodný číslo pokud nemám ičo ani zkoušet nebudu ale nápad dobrej.

Napsat komentář