Affiliate program PoštovnéZDARMA.cz – nákupní galerie s akčním zbožím

Dnes si přestavíme partnerský program internetové nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz, která si za krátkou dobu působnosti získala mnoho zákazníků. Celková internetová galerie je postavena na české poměry velice netradičně a dnes si něco povíme o výhodnosti připraveného partnerského programu.

logo (1)

Profil

Nákupní galerie sází na přehledný a ověřený 3 sloupcový layout. Na úvodní stránce nabízí ihned akční a časově omezené zboží. Právě tato časová omezenost slev může na zákazníky působit povzbuzujícím dojmem. PoštovnéZDARMA.cz nabízí velice široký sortiment zboží (více než 1500 aktivních položek). Objednávka využívá cross-selling funkce pro doporučení dalších produktů ke koupi. Jako drobnou nevýhodu bych viděl nutnost registrace, nicméně realizace objednávky je krátká a zabere pár minut.

Druhy spolupráce a provize

  • Affiliate spolupráce– 20% (cookies 30dní)
  • Minimální výplatní částka: 250 Kč.
  • Plátci DPH je provize počítána jako částka bez DPH.
  • Splatnost provizí je maximálně 30dnů
Reklamní prvky
Aktuálně je připravena jedna řada bannerů o nejčastěji využívaných rozměrech. V nabídce jsou také dynamicky generované widgety.

Výhody

  • široká nabídka zboží
  • poštovné zdarma
  • vysoké provize
  • minimální vracení objednávek
  • provize i z akčního zboží
Nevýhody
  • delší doba dodání
  • nízká hodnota objednávky
Alternativy
Mall.cz, Kasa.cz, …

Registrace do programu

Partnerský program využívá vlastní řešení, které je přehledné a rychle se v něm zorientujete. Nabízí možnost dynamického generování affil odkazů na základě url a také widgety. Registrovaný partner může být podnikatel i nepodnikatel.

Zajímavost

K dispozici jsou pro všechny partnery widgetové reklamní plochy, které automaticky aktualizují obsah, navíc lze vybrat libovolný rozměr, barevné provedení, kategorii a hledané slovo dle zaměření webu partnera a počet zobrazovaných produktů. Partnerům s historií jsou nabízeny XML datové zdroje veškerého sortimentu a akčního zboží. Internetová nákupní galerie byla spuštěna 13. června 2012. Během pár měsíců provozu dokázala vyřídit více než 6.400 objednávek a obsloužit tím přibližně 5.360 zákazníků (64 objednávek denně).

Zkušenosti a závěr 

Partnerský program nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je profesionálně připraven a nastaven velice vhodně pro všechny partnery. Vysoká provize a dobře prodejné dárkové zboží může být v období Vánoc velice lákavou kombinací pro partnery. Sám nejspíše otestuji partnerský program na několika dárkových magazínech. Ceny nejprodávanějších produktů jsem si porovnával a opravdu jsou cenově na nejnižších úrovních – důkaz Pero na opravu laku (99Kč a navíc poštovné zdarma!, běžná cena 129Kč). Velkou výhodou je také opravdu nízké procento vráceného nebo nepřevzatého zboží.

Vyzkoušíte tento partnerský program? Co si o tomto moderním pojetí nákupní galerie spojeného se slevovým serverem myslíte?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Josef P.

    No to je zajímavý program, poštovné při objednávkách vadí velkému počtu lidí, tohle by mohl být dobrý tahák. Podívám se na to detailněji.

  2. Josef P.

    Franto, nějak jsem nepochopil tu registraci, program postovnezdarma.cz a registrace do affilu sperkyprozeny.cz ? Něco mi uniklo?

  3. Honza

    V poslední době se hodně rozmohlo poštovné zdarma. I u velkých internetových obchodů. Uvidíme jak dlouho jim to vydrží.

Napsat komentář