Affiliate program – Themes4all (premium wordpress šablony)

Dnes si představíme partnerský program českého provozovatele, který cílí hlavně na anglicky mluvící trh. V případě že máte zahraniční blog, nebo se zabýváte propagací placených WordPress šablon měli byste zbystřit a pročíst si tuto recenzi. V zahraničí se recenzemi různých šablon zabývá velké množství portálů a plynou jim t nich velice zajímavé příjmy. U nás je tento trh v plenkách.

 

logo (4)

Profil

Web je přehledný a využívá osvědčený koncept platby za jednotlivé šablony (od 1$) nebo možnosti využití předplacené členství (na časové období 30$/půl roku) s tím že máte přístup ke všem dostupných šablonám. Aktuálně je k dispozici 39 šablon. Vzhled šablon je netypický a každá šablona má své využití pro různý druh projektu. Nalezneme zde business, blog, magazíny nebo firemní šablony. Ceny těch nejlepších dosahují maximálně 10$. Šablony mají obvykle responsivný design a je možné je využívat bez problémů i na mobilních zařízených a tabletech.

Druhy spolupráce a provize

  • provize z prodeje či nabití kreditu – 50%

Minimální částka k výplatě: 5$, způsob výplaty: PayPal

Reklamní prvky

  • odkazové jednotky
  • bannery
  • zajímavé šablony

Výhody

  • vysoké provize
  • individuální přístup
  • nízká cena výplaty

Nevýhody

  • konkurence
  • zatím pouze v anglickém jazyce (od 1.4.2013 také česká mutace)

Alternativy

Woothemes, elegantthemes.com, themeforest.net

Registrace do programu

Systém využívá plugin nejrozšířenějšího redaktčního systému WordPress, takže při vytvoření klasického účtu budete mít možnost propagovat šablony pomocí affiliate systému.

Registrace do systému zde

Každá registrace do partnerského programu se ručně schvaluje, obvykle do 24 hodin.

Slova provozovatele projektu Martina Hronka

S Themes4all se snažíme nabourat dosud neotřesitelnou pozici názoru, že lidé, kteří jsou ochotni za něco zaplatit (v našem případě za WP šablony), tak zaplatí “jakoukoliv” částku a lidé, kteří nejsou ochotni dát za šablonu například 50 dolarů, tak nedají ani 5 nebo dokonce jediný dolar. Jistě, pro Američana s platem v přepočtu 100 000 Kč měsíčně, rozdíl mezi 5 a 50 dolary je minimální, ale pro nás, běžné smrtelníky, může tento rozdíl znamenat značnou část našeho příjmu. Proto si myslíme, že místo na trhu máme, a to především v zemích jako právě ČR, Slovensko, Maďarsko, Bulharsko apod. V tomto jsme, dalo by se říci, bezkonkurenční.

Zkušenosti a závěr

S podobným sortimentem bohužel žádné skušenosti nemám.  Více než 30% prodejů šablon je z ČR a SR což je nezanedbatelné číslo a ve spojení s českou mutací by to mohlo být velice zajímavé i pro české bloggery. Pokud jste ale provozovatlem tématického zahraničního nebo českého IT projektu nebo víte o někom z okolí komu by se partnerský program mohl hodit určitě sdílejte. Výhodou je že tento projekt má českého provozovatele, takže  s ním můžete všechny vaše podněty řešit napřímo. Pokud s tímto segmentem nemáte zkušenosti ale rádi byste je získali a začali na prodeji šablon vydělávat, rozhodně doporučuju dělat různé TOP 10 články na různé kategorie, které mají dle mě největší efektivnost a google je zbožňujě (vždy když hledám premium šablony tak jsou tyto články na top pozicích).

BTW několik motivačních statistik (Google):

  • přesná shoda “wordpress premium themes” – 3 370 000
  • měsíční objem vyhledávání “wordpress premium themes” – 110 000 (PPC konkurence nízká)

 

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Marek L.

    Som zvedavý ako sa projekt rozbehne, fandím im. Rozhodne sa oplatí kúpiť si tému za 1 $ ako špatiť si web 4-5 odkazmi na rôzne netématické stránky.

  2. anakin

    Českou mutaci jsem nenašel, měla být opravdu 1.4. (nebo to je apríl?).

  3. Filip Brůcha

    Konkurence je skutečně vysoká, proto jsem se nakonec porozhlédl jinde.

  4. Michálek

    Konkurence je sice vysoká, ale ukaž mi web, kde nabízejí přes čtyřicet šablon v české mutaci? To by mě fakt zajímalo, našel jsem jen pár pokusů, které skončili po několika překladech.

  5. Webbos

    Dík za tip na affiliate aj pri téme webdizaju, v blízkej dobe ho určite plánujem vyskúšať.

Napsat komentář