Affiliate program – TrhPoptávek.cz (poptávky všeho druhu)

Dnes si představíme netradiční partnerský program orientovaný na poptávky po odborné práci, produktech nebo službách. Jak je tento partnerský program připraven a jaký má potenciál? To vše a mnohem více v recenzi níže.

logo (1)

Profil

TrhPoptávek.cz je online služba, která stihla za krátkou dobu své existence vyrůst a získat více než 168 tisíc registrovaných firem a řemeslníků, u kterých je možné poptávat široké portfolio služeb. Vložení i registrace je pro uživatele naprosto zdarma a zabere několik málo minut. Výhodou je intuitivnost vložení a předpřipravené šablony pro různé typy poptávek, které mohou ulehčit čas a práci uživatelům systému. Poptávající jsou za poptávky také odměňováni pomocí bonusového programu a každý měsíc mohou získat peněžní ceny dle počtu bodů (vložených poptávek).

Druhy spolupráce a provize

  • provize za vyplněný formulář a realizovanou zakázku: 40Kč s DPH
  • pro šikovnější partnery možnost individuálních podmínek
  • cookies: 60 dní

Minimální částka k výplatě: 500 Kč, způsob výplaty: Bankovní účet

Požadavky na poptávku

  1. Musí být správně formálně zadána (smysluplná poptávka zboží nebo služeb, platný email, platné telefonní číslo)
  2. Ze strany zákazníka musí být poptávka ukončena (link na ukončení mu přichází emailem po zadání poptávky) a vyplněn realizátor poptávky
  3. Poptávka může být ověřena ze strany TrhPoptávek.cz u realizátora, zda se jedná o reálnou poptávku

Reklamní prvky

  • odkazové jednotky
  • bannery
  • iframe

Výhody

  • zajímavé provize
  • individuální přístup a komunikace
  • připravené bannery a iframe
  • netradiční služba
  • možnost přidělat další funkce na základě návrhů affiláků

 

Registrace do programu

Systém využívá vlastní rozhraní které je intuitivní a během chvíle se v něm jednoduše zorientujete.

Registrace do systému zde

Slova provozovatele projektu

Rádi bychom přivítali všechny nové affiliate partnery. TrhPoptávek.cz není na českém trhu služba jedinečná, ale na rozdíl od konkurence nabízíme spoustu výhod a to i pro samotné poptávající. I když neběžíme ještě ani rok, máme velmi dobrá čísla a neustále rosteme. Jsme si vědomi výhod naší konkurence, především jejich historie, a právě proto máme motivaci poskytovat profesionální servis a snažit se pomoci všem našim poptávajícím. Motivujeme je k zadávání poptávek (finanční odměny, katalog dárků) a přistupujeme k nim individuálně.

Affiliate partneři jsou pro nás cenným zbožím, a proto jejich názory respektujeme a budeme se snažit udělat vše proto, aby affiliate partner vydělal víc (a spolu s ním i my). Našim cílem je dodat partnerům reklamní prvky tak, aby měli co největší konverze. Vzhledem k oblasti působení lze TrhPoptávek.cz propagovat na mnoha webech, vyzkoušejte nás a uvidíte.

Zkušenosti a závěr

Partnerský program nabízí zajímavý produkt s ohodnocením za vyplněnou a realizovanou poptávku. Na rozdíl od jiných lead gen iframů tady je možné motivovat zákazníka na službu, který je naprosto zdarma a přidanou hodnotou je že dostane nabídky řemeslníků ze kterých si může vybrat tu která mu časově i cenově vyhovuje. Mírnou nevýhodu vidím v polovičatém řešení iframu. Zákazník je po vyplění iframu na lead gen webu stejně odkázán na cílovou službu kde musí poptávku vyplnit. Možná by nebylo od věci připravit i rozšířený iframe, který by obsahoval všechny povinné položky.

Co si o tomto partnerském programu myslíte a plánujete jej využít?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. tomáš nevěřící

    Co si o tomto partnerském programu myslíte a plánujete jej využít?

    nechci být za strýčka sýčka, ale moc zajímavý mi program skrz provize/podmínky nepřijde… rozhodně nic ve zlém, ale není zde to poslední dobou zde téma spíše affiliate recenzí affiliate PR? poslední skoro rok se stylově mění /sorry, možná jen dojem/

    • admin

      Ahoj diky za nazor, krvi tohoto blogu budou vzdy recenze affiliate programu byly tu od zacatku a budou i do budoucna. Je pravda ale ze malo prokladam recenze rozhovory, serialy nebo osobnimi zkusenostmi coz se ted zmeni:)

    • Jiří Šubr

      V čem konkrétně vám program nepřijde zajímavý? Ve srovnáním třeba s RajPradla.cz – tam dostanete 15% z 200 Kč, že si někdo koupí kalhotky/tanga v této cenové relaci (+ utratí za poštovné) a vy dostanete provizi 30 Kč.

      Tady dostanete peníze za to, že uživatel zadá poptávku zdarma (proč by to neudělal když ho to nic nestojí), a pak už se samozřejmě spoléháte na konkurenceschopnost firem, která je v této oblasti obrovská. Po realizaci zakázky dostanete 40 Kč, v případě většího objemu možnost individuálních podmínek.

      Někdo rád prodává stříbro, kde pak na jednom leadu má třeba litra, tady lze zisky navýšit objemem a hlavně je program univerzální v tom, že ho můžete nasadit opravdu kdekoliv (každý z nás čas od času něco potřebuje). Pro extra landing page, kam budete hnát lidi přes PPC to nevidím, ale na všeobecné www stránky je to affil jako dělaný.

  2. tomáš nevěřící

    Omlouvám se, pokud by můj názor měl působit jako červený hadr 😀 jen mi to vážně nepřipadlo moc jako recenze… pokud tedy slovo recenze chápů správně 😉

    Porovnání s rájem prádla nerozumím, ale když už to padlo, u podobných affilů imho tam mohu mnohem lépe pracovat s návštěvníkem. Pro nějaký kutilský magazín snad zajímavé, ale nějak cítím, že nasazení ppc by mohla být vyšší jistota?

    je to jen můj názor a rád si časem přečtu nějakou skutečnou recenzi s reálného testování a skutečnými porovnáními…

Napsat komentář