Affiliate program VašeČočky.cz

Dnes vám přináším recenzi zajímavého affiliate programu na e-shop prodávající kontaktní čočky  a příslušenství. Pojďme tedy nahlédnut pod pokličku tohoto netradičního byznysu, jak se prodávají kontaktní čočky a pro koho je tento affil určen?

Profil

Úvodní stránka e-shopu VašeČočky působí jednoduše a zároveň velice přehledně. Prodejce se snaží zákazníky zaujmout nejen samotnými produkty, ale také bonusovým programem, spokojeností zákazníků, slevou pro nové návštěvníky, nebo videoprezentacemi na youtube. Web působí rozhodně moderně a snaží se využívat nejpokročilejší technologie a trendy nabízí také 26 výdejních míst a čočkomat(slevový server). E-shop nabízí široké možnosti platby i dopravy. Samotný nákup čoček je velice jednoduchý, stačí zadat dioptrie, zakřivení a během 5minut je objednávka hotová. Registrace není nutná a možností je přihlašování přes Facebook. Celkovou landing page i strukturu webu hodnotím velice pozitivně a myslím si že konverzní poměr bude velice zajímavý.

Druhy spolupráce a provize

  • Provize z prodeje – 8%, Cookies 30 dní
Minimální částka k výplatě 300Kč
Provize z affiliate spolupráce se vztahují i na slevový server, které zákazníci naleznou na webu Čočkomat.cz.
Výhody
  • kvalitní landing page
  • netradiční affil
  • nízká cena výplaty
  • široký sortiment čoček skladem
  • provize i z Cockomat.cz
Nevýhody
  • žádné bonusy pro partnery
  • nepřeložený frontend partnerského rozhraní
Alternativy
  • Žádné
Registrace do programu
Partnerský program běží na ověřené platformě Post Affiliate Pro. Je dobře nastaven a nemá zbytečné povinné položky. Uvnitř partnerského systému na vás čeká 18 předpřipravených bannerů a usměvavá správkyně partnerů:)
Zkušenosti a závěr 
Systém jsem neměl možnost otestovat jelikož nemám žádné relevantní weby, nebo magazíny. Nicméně dle slov provozovatele jsou VaseCocky.cz jediným e-shopem prodávající čočky a provozující vlastní partnerský program s takto výhodnými provizemi. V červnu bylo přes partnerský program vygenerováno téměř 56 transakcí od partnerů, což poukazuje na nízkou konkurenci a zajímavou možnost růstu. Affiliate program funguje více než 2 roky a aktuálně je v systému 94 schválených partnerů. Tento partnerský program může být vhodný pro specializované affiliate stránky zaměřené na určité typy čoček (roční, měsíční, torické) nebo jejich příslušenství.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Inzenyr

    Ja jsem registraci zkousel uz nekdy na jare a to to dost vazlo (schvaleni jsem musel urgovat a asi nevedeli co je xml), takze jsem myslel ze je ten affil moc nezajima (navic tu byly naznaky ze se presunou do cj.com).

    Co se tyce konkurence, tak tam sice neni u affiliate partneru, ale rovnou u eshopu (kdo dela seo, tak vi ze cocky jsou dost konkurencni obor).

    Je s nima nekdo v kontaktu, komunikuje nekdo z jejich podpory? Mam tu pro ne od jara pripravenou jednu zajimavou domenu, ale potreboval bych k ni xml (crawlovat jejich web se mi nechce)…

  2. Jan Schejbal

    Zajímavý affilate program. Nějaký web bych pro tento affil měl. Takže vyzkouším a uvidím co a jak.

  3. Krokodýl Dundé

    Ta konkurence a vše okolo je vysoká. Navíc se jedná o spotřební zboží, které má určitou trvanlivost, a objednává se poměrně často. U tohoto typu affilu bych bral doživotní provizi 8% z každého zákazníka, kterého jsem přivedl.

    Pak bych o tom možná uvažoval.

Napsat komentář