Dropshipping.cz nové rozhraní a zajímavé informace

Je to již 10 měsíců co se starám o chod a vývoj služby dropshipping.cz, která zajišťuje systém pro přeposílání objednávek největšího distributora Gadgets v ČR. V dnešním článku si povíme, co se za těch 10 měsíců stalo a co plánujeme v brzké době.

Snímek obrazovky 2013-07-29 v 5.21.57 PM

Obecně

V případě že vůbec netušíte o co jde, doporučuji přečíst nejdříve recenzi tohoto partnerského programu a pokud vás zajímá jak na přeposílání objednávek vydělat, připravil jsem také seriál tvorby partnerského e-shopu. V kostce se jedná o rozhraní, které vám umožní jednoduché a velmi efektivní napojení na systém přeposílání objednávek pro váš partnerský e-shop největšího dodavatele dárkového zboží v ČR.

Aktuální stav

Vše máme maximálně zautomatizované a pro partnery nastaveno tak výhodně jak to jen lze (velkoobchodní provize, budování vlastní značky, přehledné rozhraní, moduly pro import zdarma, partnerská podpora, …). Nedávno jsme spustili aktualizované rozhraní systému ve kterém  naši partneři naleznou přehledný výpis konverzí, statistiky a novinky na úvodní stránce. Samozřejmostí je nápověda (obsahující importní moduly zdarma) a často kladené dotazy. Partnerům jsou k dispozici velice podrobné exporty produktů (xml, csv) a kategorií všetně exportu jejich realizovaných objednávek (včetně stavů).

Jak to funguje?

  1. Registrace do rozhraní
  2. Osobně vám zavolám a proberu s vámi dotazy a provedu aktivaci vašeho účtu
  3. Připravíte si e-shop vlastní silou (máme připraveny moduly pro import do Prestashopu a Opencartu zdarma), nebo si zakoupíte hotové řešení například na Svizne.cz
  4. Napojíte váš partnerský e-shop na naše rozhraní
  5. Propagujete váš e-shop a získáváte velkoobchodní provize

Zboží

Aktuálně je k dispozici darkové zboží a gadgets, které má distributor a provozovatel systému dropshipping.cz na skladě a na kterém jsou velmi vysoké marže a provize pro naše partnery. Nicméně plánujeme během příštího roku zařadit i další ověřené dodavatele a rozšířit nabídku produktů.

Pro koho je program určen

  • partnerům, kteří si chtějí vyzkoušet provoz vlastního e-shopu (bez skladu a distribuce objednávek)
  • partnerům, kteří chtějí budovat vlastní značku
  • velkým magazínům a službám, kteří chtějí monetizovat traffic vlastními silami a nespoléhat se na inzerenty
  • affiliate partnerům, kteří chtějí vyzkoušet další typ monetizace trafficu

Měsíce listopad a prosinec jsou z hlediska dárkového zboží ty vůbec nejlepší a podílí sve svým výkonem až na 80% všech objednávek za celý rok. Samozřejmě je třeba se na toto období připravit včas a nic nepodcenit (SEO, PPC, přípravu e-mailů, domluvení bannerových kampaní apod..).

Josef Cipra provozovatel systému Dropshipping.cz:

Na systému Dropshipping.cz pracujeme druhým rokem a naše cíle jsou čím dál tím větší. Chceme v ČR vybudovat největší platformu pro Dropshipping s nabídkou širokého druhu zboží a skvělými maržemi. Dropshipping není u nás ještě dostatečně rozšířen ale věříme, že soustavnou péčí a soustavnou prací se nám podaří vybudovat systém, který v české republice nemá obdoby. Již nyní v testovacím režimu s námi úspěšně spolupracují desítky partnerů a věříme, že přes vánoce v systému vyřídíme a vyexpedujeme první tisíce zásilek. Pevně věříme tomu, že se nám brzy podaří vytvořit vynikající síť s nejlepší možností výdělku pro partnery, kteří chtějí provozovat vlastní e-shop ale nechtějí se starat o logistiku.

Jak se vám tento partnerský program zamlouvá a jaké máte zkušenosti s přeposíláním objednávek v ČR?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. stephan

    Určitě zajímavý způsob podnikání. Také uvažuji do budoucna o eshopu, ale také bych si chtěl zachovat možnost digitálního nomádství 🙂

    Plánuje se prodej i jiného zboží než jsou gadgety? Jaké – oblečení, elektronika, knížky….?

  2. George

    ‘věříme, že přes vánoce v systému vyřídíme a vyexpedujeme první tisíce zásilek´

    to znamená, že po dvou letech provozu teprve nyní přijde první tisíc objednávek? Z předchozích zmínek jsem měl pocit, že je to již mnohem více rozjetější…

    Souhlas, že na vánoce je potřeba se připravit již nyní, takže kdo se chce na těch prvních tisíci objednávkách dárků podídet, má nejvyšší čas 🙂

    • admin

      Tisíce zásilek pouze přes dropshipping.cz, distributor provozuje ještě velkoobchod a vlastní e-shop a tam jsou ty čísla samozřejmě vyšší. Systém funguje v ostrém provozu necelý rok. Prvních vánoc se zůčastnilo pouze několik aktivních partnerů, kteří se na sezónu nestihli připravit, nicméně letos už to bude jiné kafe.

  3. hamil1

    Na první pohled to vypadá velmi dobře. Zásadní problém však vidím v cenách, které jsou dost vysoko. Pohled na Heureku ukazuje, že významná část zavedené konkurence je s cenami níž.

Napsat komentář