Pozvánka na 20. affiliate konferenci

Co můžete očekávat na jubilejní 20. Affiliate konferenci
Zástupce e-shopů, kteří provozují affiliate program získají informace o aktuálních trendech a výsledcích affiliate nejen u nás a na Slovensku, ale i v dalších zemích Evropy. Přednášející budou prezentovat aktuální možnosti propagace přes affiliate. Marketéři se budou moci seznámí s největšími affiliate partnery z obou zemí, které konferenci pravidelně navštěvují a nastavit si s nimi užší spolupráci už pro nadcházející sezonu.

Partneři získají nové pohledy na využití sociálních sítí k monetizaci affiliate projektů. Špičkový odborníci na Facebook (Honza Bartoš, Specialista na výkonnostní marketing a Facebook reklamu), Tik Tok (Vít Janda, Co-Founder tiktokuj.cz) a Pinterest (Eliška Bielkova, Specialistka online marketingu se zaměřením na Pinterest a SEO) odhalí dosud málo využívané příležitosti na těchto platformách.

Dotkneme se i travel businessu, který v době pandemie utržil největší ránu. Jaké jsou vyhlídky tohoto segmentu na další sezonu. Partneři získají unikátní možnost navázat užší spolupráci se zajímavými inzerenty a domluvit lepší podmínky spolupráce.

Po konferenci během networkingu budete mít prostor osobně se seznámit s našimi speakery, položit jim vlastní otázky a získat zajímavé kontakty.

Konference proběhne 20.10. od 14:00 v prostorách Františkánského kláštera, na Jungmannovo náměstí 18

Program je na našem webu: https://www.affiliatekonference.cz

Lístky se prodávají zde: https://event.gg/17553/

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář