Svizně.cz – přeposílání objednávek svižně!

Kontaktoval mě provozovatel služby tvorby eshopů na bázi přeposílání objednávek Svizne.cz. Bylo to docela vtipné protože podobnu službu jsem poskytoval cca 2 roky zpátky, takže jsem si zavzpomínal a podebatoval nad aktuálním stavem a děním. V dnešním článku si tedy představíme tuto službu a porovnáme s tím co jsem před lety nabízel já:).

Servis služeb

Na projektu Svizne.cz me překvapilo, že se na něm podílí hned několik lidí. Celkem více než 6 (2 grafici, 2 programátory, …). V porovnáním s mou skromnou one man show je to docela rozdíl. Je to také výhoda, protože grafici jsou schopni upravit grafiku  na míru, programátoři zase ladí systém co se týče funkční stránky. Navíc mají člověka i na řešení mailů od zákazníků. Klukům dávám tedy plus, tady v tomto ohledu to dotáhli mnohem dál než já:).

Reference a rozsah služeb

Možná jste si už všimli že na webtrhu je docela často v aukcích automatizovaný eshop na bázi preposílání objednávek od korunky. To je práve služba Svizne.cz. Ve svém portfoliu už mají opravdu velké množství realizovaných řešení a referencí z čehož usuzuji že budou mít celý proces už velice dobře odladěný. Mimo e-shopy na bázi přeposílání objednávek (objednávka na daném eshopu), nabízí také službu affiliate e-shopů (objednává se na mateřském e-shopu). Já osobně jsem stihl za svou krátkou éru realizovat cca 25 řešení.

Ceny služeb

A to je právě velký tahák proč tyto věci outsourcovat a využít služeb Svizne.cz. Dostanete funkční a nastavené řešení za velice nízkou cenu. Dle ceníku je to cena 4290Kč což je oproti mé staré nabíce 15000Kč opravdu někde jinde (ale já byl první:-D). Nicméně danou službu můžete získat ještě levněji pokud si počkáte na vhodnou aukci na webtrhu (klidně i za 3000Kč/dropshop).

Závěr

Pokud z jakéhokoliv důvodu chcete rychle a bez nutnosti vlastní námahy vstoupit do podnikání na bázi přeposílání podnikání, nebo affiliate katalogu a chcete se zabývat pouze marketingem. Nechte technickou realizaci na Svizne.cz a budete spokojení.

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Tomas

    Jako první to začali dělat ve větším a levně. Pravidelné úspěšné prodeje na WT to jen dokazují. Držím palce v dalším růstu 🙂

  2. Josef Řezníček

    Svizne je hodně vidět na webtrhu, když ho občas sleduji. Zajímavá nabídka. Jenom se bojím, aby nevznikaly desítky duplicitních projektů.

  3. Tomáš

    Já bych se duplicity moc nebál. Klukům to šlape jak po stránce technické, tak cenové. Konkurovat by nebylo tak snadné.

  4. Jan Schejbal

    Službu Svizne.cz jsen začal používat. Tak uvidíme jaký vysledek bude po prvním měsíci podnikání. Nicméně ceny služeb si myslím, že jsou přiměřené.

  5. vaclav

    S touto firmou jsem nikdy neměl problém, vždy mi vyhověli a reagovali na emaily i na telefonáty hned.

Napsat komentář