Trh internetové reklamy Linkmonitor.cz!

Dnes mám tu čest vám představit zatím poslední a nejzásadnější aktualizaci mého miláčka pro správu a prodej webové inzerce Linkmonitor.cz

O předchozích aktualizacích si můžete přečíst zde, troufám si ale říct že ta poslední je revoluční! Nechci se tady zbytečně a zdlouhavě rozepisovat takže to vezmem stručně, jasně a bodovitě.

Základní verze je zdarma!

V minulém komentáři u minulého článku Honza trefně poznamenal: “Zase o kus lepší. Ještě chvíli a bude placený”. Linkmonitor nabízí placenou variantu, viz dále, ale všechny základní funkce, které tak milujete, jako jednoduchá evidence prodejů, perfektní výpis portfolia webů pomocí URL nebo PDF nebo hlídání výměn, jsou zdarma a taky budou zdarma!

VIP trh inzerce

Linkmonitor zaznamenal velké množství úprav, nejpodstatnější rozšíření je vznik interního inzertního trh internetové reklamy (odkazy, články, bannery) pro VIP členy. V krátkosti vysvětlím jak to funguje, případně si můžete prohlédnout video níže.

Inzerent zadá poptávku dle parametrů (kategorie, PR a SR) a tu odešle do systému. Nabídka se zobrazí pouze partnerům, kteří mají v systému web, který vyhovuje zadané poptávce. Partner odešle svou nabídku inzerentovi a dále už spolu komunikují napřímo.

Žádné další poplatky, žadné provize z prodeje a prostředníci. Obrovskou výhodou tohoto systému je jeho bezpečnost, jak pro inzerenta, tak pro partnera. Nikdo si nemůže procházet weby partnerů, nebo poptávky inzerentů bez toho, aniž by mu to bylo dovoleno. Už se nebojte Pandy od Googlu nebo nových algoritmů Seznamu. Prodávejte inzerci a dělejte linkbuilding jako nikdy předtím.

Omluvte to koktání u videa v tomto směru nejsem žádný mistr:).

Systém navíc umožňuje využití poptávkového principu i na výměny inzerce. Hledáte tématickou výměnu? I v tomto vám Linkmonitor, pomůže. V brzké době plánuejeme zařadit i placené příspěvky na facebook stránky a placené tweety.

VIP trh inzerce

Samozřejme mám pro vás připravenu speciální akci na vyzkoušení VIP trhu. Na omezenou dobu jsem pro vás připravil VIP kód, který uvedete při registraci. Tento kód vám aktivuje VIP účet na otestování zdarma (standardní cena). Aktuálně je v systému více než 200 registrovaných uživatelů, 700 webů  a 50 aktivních poptávek (pro zobrazení poptávky musíte mít v systému vložen relevantní web).

VIP kód: AFF621 (slouží pouze pro návštěvníky webu, dál nepublikovat)

V případě že chcete získat další měsíc VIP členství zdarma, napište o službě na blogu nebo na svém twitteru. Můžete také využít reflink, který naleznete v nastavení. Můžete tak získat další měsíce VIP členství zdarma a další benefity do budoucna. Pokud znáte majitele obsahu nebo inzerenty ve svém okolí, budu vám vděčný za sdílení nebo přeposlání tohoto článku.

Prosím o vaše reakce na službu do komentářů. Napište mi zda službu vyzkoušíte a v případě že ne, tak důvod proč jste se tak rozhodly. Případně soukromě na mail: [email protected]

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Josef Řezníček

    Projektu fandím. Už se z toho začíná klubat funkční věc, která bude lidem pomáhat.

Napsat komentář