Affiliate program na mé služby = dropshopy.cz

Jelikož mám aktuálně volné časové rezervy v poskytování služeb na které se specializuji(datové importy a exporty). Vymyslel jsem affiliate program na svém firemním webu dropshopy.cz. V případě že hledáte nebo máte ve svém okolí někoho kdo hledá specialistu na import či export dat z datových (xml, csv, xls) či databázových zdrojů do jejich systémů (opensource – prestashop, wordpress, joomla, nebo vlastních systémů) neváhejte můj partnerský program využít.

  • Odměna 500Kč za provedenou objednávku přes dropshopy.cz (vztahuje se na jakoukoliv poskytovanou službu, mimo poradenství)
  • Při objednávce je nutné aby zákazník vyplnil váš mail, nic víc. (v budoucnu možná implementuju tuto službu do dropface)
Práci jsem si v poslední době zautomatizoval vytvořením opravdu kvalitních tříd pro import do všech dostupných opensource systémů. Mám za sebou desítky, možná už i stovku pozitivních referencí a spokojených zákazníků. Do budoucna bych byl samozřejmě rád v případě že se bude mluvit o poptávce importů, exportů aby vždy na prvním místě zaznělo Dropshopy.
Ověřená, kvalitní a rychlá práce. Spokojenost!

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář