Affiliate program AffiliateŠkolení.cz – jedinečné školení v ČR

Dnes bych vám chtěl představit partnerský program projektu vzdělávacího kurzu pro provozovatele webů a eshopů a affiliate manažery. Jednodenní kurz zákazníkům umožní proniknout jednoduše a rychle do tajů affiliate marketingu. Absolventi kurzu se dozví, co je potřeba při provozu vlastního partnerského programu. Pojďme se tedy podívat, co vám může nabídnout partnerský program affiliate školení.

300_300_AFF

Profil

Web affiliateskoleni.cz je pojat velice jednoduše, ale nabízí maximum informací a potřebné kontakty. Objednávka se provádí na samostatné stránce a stačí vyplnit pouze potřebné údaje (telefon, email, jméno), objednávkový proces je jednoduchý a rychlý. Když se zaměříme na samotné školení jedná se o unikátní a u nás zatím nevídaný kurz affiliate marketingu pro provozovatele partnerských programů. Je vhodný jak pro drobné firmy a živnostníky, tak pro velké korporace, které se chtějí prosadit na internetu za použití minimálních nákladů na marketing.
Absolvent kurzu dostane ucelený přehled z oblastní affiliate marketingu a pronikne do tajů provozu vlastního partnerského programu. Kurz se skládá z 5ti bloků ve kterém se účastník seznámí se všemi potřebnými informacemi:

  1. Základní informace o affiliate marketingu
  2. Typy affiliate programů
  3. Jak provozovat affiliate program
  4. Propagace affiliate programu
  5. Praktické příklady, ukázky, statistiky, zkušenosti provozovatelů, test, interaktivita, praktické řešení jejich problémů

Po absolvování školení, kde působím jako lektor já (František Szabó) a Jan Kvasnička, dostanete certifikát a podrobný ucelený dokument se všemi informacemi a odkazy uvedených v jednotlivých blocích.

Druhy spolupráce a provize

  • Affiliate Provize: 15% (cena kurzu stanovena dočasně na 3490Kč, provize za sale 523Kč)
  • Cookies: 90 dní
  • Minimální výplata: 500Kč

V systému jsou dostupné odkazy, bannery, ale i objednávkové iframe formuláře.

Bannery

IFrame

Výhody

  • unikátní a jedinečné školení v ČR
  • lektoři se zkušenostmi z oboru
  • nízká akční cena za školení
  • zajímavá provize 523Kč/sale

Nevýhody

  • malá informovanost o oboru, mnoho lidí ani netuší co affiliate vůbec je

Alternativy

Žádné

Registrace do programu

Partnerský program je součástí affiliate sítě affil.Dropface.cz a neleznete jej zde jako jednu z kampaní. Registrace do systému je jednoduchá a rychlá, je potřeba počkat na potvrzení účtu affiliate manažerem systému.

Zkušenosti a závěr 
Pokud se pohybujete v komunitě podnikatelů, máte síť kontaktů (Facebook, Linkedin, Twitter) nebo vlastní blog, partnerský program je pro vás určitě zajímavou možností monetizace. Díky své jedinečnosti a relativně mladém oboru a neprofláknutém oboru u nás se jedná o velmi slibně vyhlížející partnerský program.
V případě, že máte sami zájem účastnit se školení, můžete si díky provizi ze sebe sama snížit cenu kurzu o 15% a dostanete se tak na cenu 2967Kč! Je to taková drobná finta, určená jen pro zasvěcené, tedy vás, ale nikomu ani muk:)
Další kurz se uskuteční 4.října v Olomouci, pokud by byl zájem i o kurz v Praze napište mi na mail: [email protected] informaci o svém zájmu.

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat na mail: [email protected] nebo Honzu Kvasničku na telefonu: 732 822 838 rádi vám zodpovíme vaše dotazy.

Plánujete se zúčastnit našeho školení? Budeme rádi za vaše reakce v komentářích.

 

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Latest Comments
  1. Adam

    kdy bude aff skoleni pro partnery v ostrave?

Napsat komentář