1. Affilnet event v muzeu arkádových her (report kompletního dne)

Affiliate síť Affilnet, která do toho za posledních několik měsíců hodně šlape (v herním a seznamkovém affilu), uspořádala v sobototu 26.7.2014 tematickou událost v unikátním muzeu arkádových her (ArcadeHry.cz). Kdo si tuto akci nechal ujít přišel o hodně zábavy:)

Affilnet zaplatil všem účastníkům neomezený volný vstup do stylové herny na celý den. Z harmonogramu akce bylo jasně patrné, že půjde o uvolněnou a nenucenou akci a skladba zúčastněných affiláků byla famózní.

Plán:

  • 10:30 – sraz u naší kanceláře
  • 11:00 – příjezd do Arcadehry
  • 12:00 – krátké PR cca 3 minuty

Od 11 hodin jsme se tak mohli naplno ponořit do víru starých hracích arkádových terminálů a zažít nemálo nostalgie. Nechyběly žádné ze slavných her (motorky, auta, hokej, fotbal, Contra, Golden axe, Bomberman, Mortal Combat, Pinball, Pong a mnoho dalších). Většina her byla pro dva a více hráčů, takže v průběhu celé herní mánie probíhal intenzivní networking.

 

Na oběd jsme zašli do nedaleké stylové restaurace, kde Tomáš představil plno novinek, které Affilnet čekají a Maigi si dal dětské jídlo:). Hlavní bude přechod na kompletně vlastní systém, ověřované registrace nebo nová platforma pro affiláky (předpřipravené šablony pro weby, pluginy, …). Po obědě probíhala další várka hraní a networkingu, čas ubíhal neskutečně rychle. Ani jsme se nenadáli a už vypínali některé herní automaty. Poté jsme se přesunuli na after párty do Riegrových sadů a pro ty opravdové fajnšmekry (samozřejmě včetně mé maličkosti) následovala after after párty v klubu V ráji s DJ Mikim Túmou a spoustou šampaňského…

Další report od Maigiho si můžete přečíst zdeJak se vám líbíla akce a dorazíte i příště?

Svěřte mi svůj e-mail a získejte ZDARMA:

  • PDF brožurku s tipy na linkbuilding vašich projektů
  • 5ti týdenní e-mail kurz o affiliate marketingu
  • 2x měsíčně novinky a zajímavosti ze světa affiliate byznysu

Napsat komentář